Η Άντζυ Σαμίου θα... ξαναψηφίσει Τσίπρα δαγκωτό -Μετάνιωσε για όσα είχε πει

ΕΛΛAΔΑ

«Στροφή» ξαναέκανε η γνωστή τραγουδίστρια και φανατική ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ Άντζυ Σαμίου.

Πριν από λίγο καιρό είχε εκφράσει τη δυσαρέσκεια της για την κυβερνητική πολιτική και είχε δηλώσει μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook πως δεν θα ξαναψηφίσει τον Αλέξη Τσίπρα γράφοντας «… οι ευκαιρίες δόθηκαν… οι ελπίδες δεν δικαιώθηκαν…όνειρο

ήταν… σαν προδομένος έρωτας…Δεν θα πιστέψω ξανά ωραία λόγια και γλυκά χαμόγελα από κανέναν…».

Φαίνεται όμως πως μετάνιωσε πικρά για εκείνη την ανάρτηση και επανήλθε δηλώνοντας «Πάλι Τσίπρα θα ψηφίσω δαγκωτό».

Έγραψε χαρακτηριστικά: Ποποποπο συναισθηματική φόρτιση που είχα εκείνη τη στιγμή που το έγραφα! Χαρακτηριστικό του Έλληνα βλέπεις, γιατί να αποτελώ εξαίρεση; Μετά το συναίσθημα όμως έρχεται η λογική κι έτσι χωρίς να αναιρώ αυτά που ένιωσα και είπα εκείνη την εποχή, σήμερα χειροκροτώ όχι τις υποσχέσεις, αλλά τις μεταρρυθμίσεις! Όχι τα χαμόγελα, αλλά τη σκληρή δουλειά και τις αλλαγές έστω κι αν δεν βολεύουν εμένα..... Άλλωστε απαιτούνται θυσίες και είναι και δική μου ευθύνη να ρυθμίσω τις ανάγκες μου σύμφωνα με τις δυνατότητες μου.... οδυνηρό, αλλά αναγκαίο! Μη τα πολυλογούμε, όσο βλέπω λαμόγια να πληρώνουν και να δίνουν εξηγήσεις σε εξεταστικές, και καταθέσεις κλεφταράδων να δεσμεύονται,πάλι Τσίπρα θα ψηφίσω δαγκωτό! Κι όταν βλέπω τα στραβά, πάλι θα τα λέω, γιατί αυτό διαφοροποιεί τον πολίτη από το κομματόσκυλο!

Μάλιστα ακολουθεί «μπαράζ» αναρτήσεων υποστηρίζοντας την νέα στροφή της σημειώνοντας: «Να ένας από τους λόγους που θα ψηφίσω ξανά ΣΥΡΙΖΑ» ή «Ένας ακόμη λόγος να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ» γράφει αναρτώντας σχόλιο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

Άντζυ ΣαμίουΤσίπραςΣΥΡΙΖΑHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα