Η αντίδραση της σερβιτόρας όταν πελάτες της άφησαν 1000 δολάρια φιλοδώρημα (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Άλλη μια κουραστική σχεδόν εξουθενωτική ημέρα έφτανε στο τέλος της για την σερβιτόρα Κάσι Πάλμερ. Είχε εξυπηρετήσει άπειρους πελάτες στο εστιατόριο που δούλευε στο Κένγουίκ όταν πήγε να μαζέψει τα πιάτα στο τραπέζι από άλλη μια παρέα που μόλις είχε φάει. 
Ξαφνικά η Κάσι με αυτό που αντίκρισε στο τραπέζι, άρχισε να βρίζει από μέσα της. Οι πελάτες για να διασκεδάσουν είχαν τοποθετήσει ανάποδα 8 μεγάλα κόκκινα πλαστικά ποτήρια. Πάλι θα μάζευε επιπλέον σκέφτηκε, όταν μια κυρία από το τραπέζι της ζήτησε να διαλέξει ένα από τα αναποδογυρισμένα ποτήρια και να το σηκώσει. 
Η Κάσι

σκέφτηκε τότε ότι ήταν άλλη μια ανόητη πλάκα και με δισταγμό το έκανε. Όμως αυτό που είδε κάτω από το ποτήρι την έκανε να τα χάσει. Υπήρχαν πολλά λεφτά τα οποία ήταν το φιλοδώρημα της. «Διάλεξε και άλλο ένα ποτήρι» της είπαν. Και στο άλλο ποτήρι υπήρχαν άλλα χρήματα. Τα έχασε. 
Η Κάσι αναποδογύρισε όλα τα ποτήρια και βρήκε συνολικά 1000 δολάρια που της είχαν αφήσει οι πελάτες από το συγκεκριμένο τραπέζι. «Σας ευχαριστώ πολύ, δεν χρειαζόταν να κάνετε όλο αυτό» κατάφερε να ψελλίσει συγκινημένη. 
 

σερβιτόραφιλοδώρημαέκπληξηεστιατόριοπελάτεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα