Η Karcher και εθελοντές καθάρισαν την ιστορική πλατεία στην Φωκίωνος Νέγρη (Photos)

ΕΛΛAΔΑ

Μία δράση καλής διάθεσης, εθελοντισμού και ενδιαφέροντος, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Μαρτίου, στην πλατεία στη Φωκίωνος Νέγρη.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κυψέλης, οι Φίλοι της Κυψέλης και η ομάδα Focus on Fokionos, αγκάλιασαν την πρωτοβουλία της εταιρείας Karcher για τον καθαρισμό της πλατείας της περιοχής. Με τα σύγχρονα μηχανήματα, τον εξοπλισμό και την ενεργή καθοδήγηση της Kärcher, καθαρίστηκε ολοκληρωτικά ο χώρος της πλατείας, τα

παγκάκια, οι κολώνες και το σιντριβάνι, από graffiti, αφίσες και βρωμιές, που χαλούσαν την εικόνα και αισθητική της περιοχής.

Οι εθελοντικές ομάδες, παρά την απρόσμενη και έντονη βροχόπτωση, με πολύ όρεξη και συντονισμό μεταμόρφωσαν την τόσο χαρακτηριστική και πολυσύχναστη πλατεία της Φωκίωνος Νέγρη και κατάφεραν να επαναφέρουν το χρώμα και την ζωντάνια της.

Μετά το τέλος της δράσης, η Kärcher παραχώρησε στο Πολιτιστικό Σύλλογο Κυψέλης το πλήρες σετ καθαρισμού που χρησιμοποιήθηκε, διασφαλίζοντας τη συνέχιση των δράσεων.

H Kärcher, πάντα σε συνεργασία με την ομάδα Συν Αθηνά του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας, συνεχίζει τις δράσεις καθαρισμού σε 25 γειτονιές της πόλης για να βελτιώσει, όχι μόνο την εικόνα της πόλης αλλά και την αισθητική της καθημερινότητας για τους πολίτες.

O Πολιτιστικός Σύλλογος Κυψέλης ιδρύθηκε το 1978 και από τότε ασχολείται με πολιτιστικά θέματα στην περιοχή της Κυψέλης και με κάθε τι που θα βελτιώσει τις συνθήκες ζωής στην ευρύτερη περιοχή του 6ου διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων.

Η ομάδα Focus on Fokionos δημιουργήθηκε από καταστηματάρχες και κατοίκους της Φωκίωνος Νέγρη, με σκοπό την πολιτιστική αναβάθμιση του μεγαλύτερου και ομορφότερου πεζόδρομου της Αθήνας.

καθαρισμόςKärcherπλατείαΦωκίωνος ΝέγρηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα