Γυναίκα που πλησίασε αστυνομικό με μπαλτά, πέφτει νεκρή από τους πυροβολισμούς του (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Ένα βίντεο που δείχνει γυναίκα να πέφτει νεκρή από τα πυρά αστυνομικού έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Νότιας Καρολίνας, για να αποδείξει πως ο πυροβολισμός ήταν δικαιολογήμενος.

Η Chieu Di Thi Vo, με καταγωγή από το Βιετνάμ πλησίασε απειλητικά τον αστυνομικό με ένα μπαλτά! Την 46χρονη καταδίωκε η αστυνομία, όταν κλήθηκε στην περιοχή Greensboro, εξαιτίας ενός καβγά που είχε η Vo με τη μητέρα της.

Οι αστυνομικοί τη διέταξαν να πετάξει μακριά το μπαλτά, εκείνη όμως δεν υπάκουσε και ένας από τους αστυνομικούς άνοιξε πυρ.

Το βίντεο ήρθε στο

φως, έπειτα από σχετικό αίτημα της οικογένειας του θύματος, που επιμένει ότι ο αστυνομικός έπραξε καταχρηστικά και πως δε χρειαζόταν να σκοτώσει τη Vo, που έπασχε από διπολική διαταραχή.

Μία μάρτυρας που είχε καλέσει την αστυνομία κατέθεσε ότι η 46χρονη Βιετναμέζα κυνηγούσε τη μητέρα της με ένα μαχαίρι. Όπως φαίνεται στο βίντεο, που είναι τραβηγμένο από την κάμερα που φέρει πάνω του ο αστυνομικός, ο ίδιος φωνάζει στη Vo «άστο κάτω», πυροβολεί και το θύμα πέφτει στο έδαφος ουρλιάζοντας.

πυροβολισμοίγυναίκαβίντεοαστυνομικόςμπαλτάςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα