Γλυκά Νερά: Τι φοβόταν ο 33χρονος συζυγοκτόνος και δεν ήθελε να πάει στο μνημόσυνο στην Αλόννησο (Video)
Ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση των Γλυκών Νερών, στοιχεία που αποκαλύπτουν την προσωπικότητα και τις ενέργειες του 33χρονου συζυγοκτόνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο δολοφόνος ήθελε να αποφύγει το μνημόσυνο της συζύγου του, καθώς έτρεμε τους ψιθύρους στην Αλόννησο και τους κατοίκους που είχαν αρχίσει να τον υποψιάζονται.
Επιπλέον, ο 33χρονος φοβόταν να κυκλοφορεί με το αυτοκίνητό του και επέλεγε τη μηχανή του,
Σαν να ένιωθε πως ο χρόνος του τελειώνει, ο 33χρονος συζυγοκτόνος, λίγες μέρες πριν πάει στην Αλόννησο, έλεγε σε πρόσωπα με τα οποία συνομιλούσε πως φοβόταν να πάει στο νησί. Πως φοβόταν τους κατοίκους του νησιού αλλά όχι την πεθερά του. «Η πεθερά μου είναι μαζί μου» έλεγε για τη γυναίκα από την οποία, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, απαίτησε να πληρώσει το φέρετρο της κόρης της!
Ο Αναγνωστόπουλος έλεγε στους συνομιλητές του ότι «υπάρχουν ψίθυροι και φοβάμαι να πάω (σ.σ. στην Αλόννησο). Κάποιοι λένε ότι το έκανα εγώ». Τελικά εκείνη ήταν και η μέρα που έπεσε η αυλαία στο θέατρο που έπαιζε επί 37 ημέρες, καθώς λίγες ώρες μετά ομολογούσε πως σκότωσε την Κάρολαϊν.
Γλυκά Νερά: Ο 32χρονος πιλότος οργάνωνε το χτίσιμο του νέου σπιτιού ενώ είχε δολοφονήσει τη σύζυγό τουΚυνικός, σαν μην τρέχει τίποτα, ο 32χρονος πιλότος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης Κάρολαϊν, μέσα στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου, φαίνεται πως οργάνωνε το χτίσιμο του νέου σπιτιού του, ενώ είχε δολοφονήσει τη σύζυγό του!
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, συνέχισε μετά τη δολοφονία να οργανώνει το χτίσιμο του σπιτιού στο οικόπεδο που είχε αγοράσει το ζευγάρι στο Πικέρμι.
Πρόκειται για ένα οικόπεδο 500 τ.μ. στον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, το οποίο είχε αγοραστεί εξ αδιαιρέτου. Ο σχεδιασμός προέβλεπε την κατασκευή ενός προκάτ σπιτιού, περίπου 120 τ.μ., με τρία υπνοδωμάτια, ενώ ο 32χρονος είχε ζητήσει να υπάρχει και μια πισίνα.
Λίγες ημέρες μετά την κηδεία της άτυχης 20χρονης, ο 32χρονος συνέχισε τα ραντεβού με τους ανθρώπους στους οποίους είχε αναθέσει την κατασκευή του σπιτιού προκειμένου να προχωρήσουν κανονικά οι εργασίες. Μάλιστα, σε ένα από τα ραντεβού είχε πάει μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος είναι αρχιτέκτονας.
Διαβάστε επίσης:
Γλυκά Νερά: «Ο Αναγνωστόπουλος απαίτησε να πληρώσει η μητέρα της Κάρολαϊν το φέρετρο»
Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Εξάχρονος πνίγηκε στη θάλασσα
«Όλοι είμαστε η Γωγώ»: Το μήνυμα του πατέρα της 14χρονη για τον εκφοβισμό (Video)
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Λαγοκέφαλος - τέρας δάγκωσε Κρητικό που κολυμπούσε! (pics)
- Μαρίνα Πατούλη: Καλοκαιρινές βουτιές στην πισίνα με τον Νίκο Παπαδάκη
- «Έγινε ιστορία...»: Τι είπε ο «σφαγέας» του Σεργιανόπουλου μετά την δολοφονία συγκρατούμενού του
- Ζώδια: Οι τρεις γυναίκες που οδηγούν τους άντρες στην τρέλα
- Σοκ στην Αλεξανδρούπολη: Νεκρό 6χρονο παιδί που πήγε για μπάνιο με τον πατέρα του
- Βόρεια Κορέα: Όλοι κλαίνε για τον αδυνατισμένο ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν
- Φεύγουν ο Κοτταρίδης και ο Πιτταράς από την ΕΡΤ;
- Αιμορροΐδες: Τα δύο βασικά λάθη στην καθημερινή μας ζωή
- Με δίκη της εκπομπή η Ελληνίδα MasterChef ;
- Αλεξανδρούπολη: Πνίγηκε εξάχρονος που βούτηξε στη θάλασσα
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Το Ποντικι
- Γλυκά Νερά: Τι φοβόταν ο 33χρονος συζυγοκτόνος και δεν ήθελε να πάει στο μνημόσυνο στην Αλόννησο (Video)
- Νίκος Παρασκευόπουλος: Εξώδικο στη Σοφία Νικολάου για τα περί «17.000 αποφυλακίσεων»
- Βαρύ πένθος για την Ντέπυ Γκολεμά μετά τον θάνατο της αδερφή της
- Όταν ο… Spiderman επισκέφθηκε τον Πάπα Φραγκίσκο! (Photo)
- Το έξυπνο κόλπο για να κοιμηθείτε όταν κάνει ζέστη
- Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Εξάχρονος πνίγηκε στη θάλασσα
- Γαλλία: Η Λεπέν δεν καταφέρνει να εξασφαλίσει καμία περιφέρεια – Ρεκόρ αποχής
- Οι παραστάσεις τις επόμενες μέρες

- Τελευταία Νέα Το Ποντικι
- Γλυκά Νερά: Τι φοβόταν ο 33χρονος συζυγοκτόνος και δεν ήθελε να πάει στο μνημόσυνο στην Αλόννησο (Video)
- Το έξυπνο κόλπο για να κοιμηθείτε όταν κάνει ζέστη
- Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Εξάχρονος πνίγηκε στη θάλασσα
- Οι παραστάσεις τις επόμενες μέρες
- Γαλλία: Η Λεπέν δεν καταφέρνει να εξασφαλίσει καμία περιφέρεια – Ρεκόρ αποχής
- Βαρύ πένθος για την Ντέπυ Γκολεμά μετά τον θάνατο της αδερφή της
- Νίκος Παρασκευόπουλος: Εξώδικο στη Σοφία Νικολάου για τα περί «17.000 αποφυλακίσεων»
- Όταν ο… Spiderman επισκέφθηκε τον Πάπα Φραγκίσκο! (Photo)
- Ανατροπή για τους Ρώσους τουρίστες – Υποχρεωτικό το αρνητικό τεστ και για εμβολιασμένους με SputnikV
- Πάρος: Πλησίασε σε σπίτια η φωτιά – «Αγώνας δρόμου» για την ενίσχυση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής (Videos)
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Αλεξανδρούπολη: Νεκρό 6χρονο παιδί που πήγε για μπάνιο με τον πατέρα του
- Χανιά: Η σοκαριστική στιγμή που μηχανή παρασύρει παιδί (Βίντεο)
- Ευάγγελος Βενιζέλος και Γιάννα Αγγελοπούλου σε εκδήλωση για τα Επαναστατικά Συντάγματα
- Προνόμια εμβολιασμένων: Το σχέδιο για covid free χώρους - Με QR code ο έλεγχος (Βίντεο)
- Ελένη Μενεγάκη: Τι συμβουλή ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους
- Βούλιαξαν οι παραλίες της Αττικής με τα 40άρια - Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας (Εικόνες)
- Γλυκά Νερά: «H Kάρολάιν φοβόταν πολύ τον Μπάμπη και ήθελε να τον παρατήσει», λέει η ψυχολόγος του ζευγαριού
- ΕΟΔΥ: Πού θα γίνονται τη Δευτέρα δωρεάν rapid test
- Μπαρτζώκας, Πρίντεζης, Παπανικολάου και Σλούκας μίλησαν για το μεγάλο φινάλε του Σπανούλη (pics)
- «Κάρφωσε» την Ολλανδία ο Χόλες, 1-0 η Τσεχία (vid)