Γλυκά Νερά – Πατέρας Καρολάιν: Η Λυδία θα αλλάξει σίγουρα επίθετο (video)

Ειλημμένη φαίνεται ότι είναι η απόφαση των γονιών της Καρολάιν Κράουτς να αλλάξουν το επίθετο της εγγονής τους, έτσι ώστε να μη φέρει το επωνυμο του δολοφόνου της μητέρας της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό του ΑΝΤ1, υπάρχουν δύο σκέψεις για το νέο επίθετο της μικρής Λυδίας: είτε να πάρει το επώνυμο Κράουτς, είτε το επίθετο του Φιλιππινέζου συζύγου της αδελφής της Καρολάιν, κοντά στους οποίους ζει τις τελευταίες εβδομάδες.

Όπως

ειπώθηκε στην εκπομπή, το δεύτερο ενδεχόμενο είναι πιο πιθανό, διότι υπάρχει η σκέψη να υιοθετήσει επισήμως η αδελφή της Καρολάιν και ο σύζυγος της, την μικρή Λυδία, η οποία άλλωστε ήδη αποκαλεί ως «μπαμπά» τον θείο της με τον οποίο μεγαλώνει.

Αυτό το ενδεχόμενο, ίσως σχετίζεται με το ταξίδι που πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα, η μητέρα της Καρολάιν, που ήρθε από τις Φιλιππίνες, χωρίς την Λυδία, για να «τακτοποιήσει σημαντικά διαδικαστικά ζητήματα για την μόνιμη παραμονή της στις Φιλιππίνες».

«Η Λυδία σίγουρα θα αλλάξει το επίθετο της»

Μιλώντας στην εκπομπή ο πατέρας της Καρολάιν είπε: «Η Λυδία σίγουρα θα αλλάξει το επίθετο της. Πρόθεση μου ήταν να αλλάξει το επίθετο του πατέρα της από την ημέρα της σύλληψης του, στο μνημόσυνο της κόρης μου για όσα είχε κάνει. Θα ήταν απαράδεκτο η Λυδία να φέρει το επίθετο του άνδρα που δολοφόνησε τη μητέρα της» ενώ επεσήμανε ότι «ο νόμος δίνει μια σειρά από λόγους για τους οποίους μπορεί να αλλάξει το επίθετο ενός παιδιού».

Όπως σημείωσε ο Ντέιβιντ Κράουτς: «Η Καρολάιν είχε και βρετανική και φιλιππινεζική υπηκοότητα. Θα κάνει και η Λυδία αίτημα για διπλή υπηκοότητα και όταν έχει το διαβατήριο της θα μπορεί να ταξιδεύει ευκολότερα από και προς την Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης:

Αλκίνοος κατά κυβέρνησης για τα πτυχία των καλλιτεχνών: «Διαχειριστές της αθλιότητας, ακαλλιέργητοι δούλοι της ασχήμιας…»

Καιρός: Έρχονται χιονοπτώσεις στο κέντρο της Αθήνας απο την Κυριακή το βράδυ (Video)

Δίκη Χρυσής Αυγής: Δεν εντοπίστηκε η σύντροφος του Παύλου Φύσσα – Τι κατέθεσε φίλος του δολοφονημένου μουσικού

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γλυκά Νερά – Πατέρας Καρολάιν, Λυδία,glyka nera – pateras karolain, lydia