Γκεμπελίστικη προπαγάνδα κατά της κυβέρνησης «βλέπει» ο Ήσυχος – Βολές κατά του Mega

Για τα περί διανομής εντύπων στα σχολεία από τον στρατόΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για «δυνάμεις εντός κι εκτός Ελλάδας» που έχουν συστρατευθεί κατά της προσπάθειας της ελληνικής κυβέρνησης «να φέρει στο διεθνές προσκήνιο το θέμα των γερμανικών οφειλών» κάνει λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Κώστας Ήσυχος, αφήνοντας παράλληλα αιχμές κατά του Mega.

«Σε διατεταγμένη αποστολή και με “μονταζιέρα” γνωστό “μεγκάλο” τηλεοπτικό σταθμό, πολιτικά στελέχη κομμάτων,

όπως ο Δ. Τσιόδρας από το Ποτάμι και ο Α. Γεωργιάδης από τη ΝΔ επιχειρούν μια προβοκάτσια με καθαρά γκεμπελίστικα χαρακτηριστικά», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας.

Αιτία της επίθεσης του κ. Ήσυχου, τα δημοσιεύματα αναφορικά με τη διανομή εντύπων ενημερωτικών για το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων στα σχολεία από τον στρατό.

«Οι προαναφερόμενοι, όπως και άλλοι που αναπαρήγαγαν την προβοκάτσια, υπερασπιζόμενοι τάχα τη… Δημοκρατία, έφθασαν στο σημείο να ισχυρίζονται πως το υπουργείο Εθνικής Αμυνας θα φέρει στα σχολεία να διδάσκονται εκδόσεις του Ελληνικού Στρατού και πως ούτε λίγο ούτε πολύ ο Στρατός θα καθορίζει τη… διδακτέα ύλη στα σχολεία», αναφέρεται.

«Ο αγώνας της ελληνικής κυβέρνησης για ηθική, πολιτική και οικονομική δικαίωση των απαιτήσεων του ελληνικού λαού δεν πρόκειται να διακοπεί. Η εκστρατεία αυτή δεν στρέφεται κατά του γερμανικού λαού, που τον θέλουμε συμπαραστάτη αλλά στοχεύει στο να κλείσει μια ανοιχτή πληγή του παρελθόντος», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΥΠΕΘΑΚώστας Ήσυχοςστρατόςγερμανικές αποζημιώσειςσχολεία
Keywords
Τυχαία Θέματα