Γιώργος Καραμίχος: Συγκλονίζει για τον καρκίνο – «Μου λέει ο γιατρός “δεν θέλω να σας τρομάξω”» (Video)

Για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του όταν διαγνώστηκε με καρκίνο μίλησε ο Γιώργος Καραμίχος με την Ελεωνόρα Μελέτη να του εκμυστηρεύεται ότι οι δηλώσεις του ήταν η κύρια αιτία που η ίδια έκανε προληπτικό έλεγχο.

«Θέλω να σου πω ότι ήσουν ο λόγος που πήγα και εγώ να κάνω εξετάσεις. Βέβαια τα δικά μου ευρήματα ήταν καλά. Εσύ ήσουν η αιτία» του είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Καλεσμένος στο «MEGA Καλημέρα», ο ηθοποιός αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο πληροφορήθηκε ότι έπασχε από την ασθένεια.

«Είχε κούραση μετά τον covid η Ρεγγίνα και μιλάω

με την ασφαλίστριά μου και μου λέει να πας να κάνεις και εσύ τις εξετάσεις, θα πεις ότι έχεις τα ίδια συμπτώματά με τη μικρή και θα αναγκαστούν να κάνουν πλήρη έλεγχο. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Ο πνεύμονας δεν δίνει. Όταν δίνει είναι πολύ αργά. Και πηγαίνουμε εκεί, βγαίνουν για την Ρεγγίνα που λένε ότι όλα ήταν καλά. Για μένα, είπαν “περιμένετε λίγο”. Περνάει μια ώρα αλλά έπρεπε να πάω στο αεροδρόμιο γιατί έφευγε η Ρεγγίνα. Και γύρισε ο παθολόγος και είπε, ότι “βλέπουμε κάτι δείγματα εδώ”» είπε και πρόσθεσε:

«Είχε συσσωρευτεί πολύς θυμός, πολλές ανατροπές και πίεση. Το ήξερα ότι κάπως θα ξεσπάσει όλο αυτό».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός εξήγησε ότι πρέπει να κάνει αξονική τομογραφία με τον ίδιο να του απαντά τότε ότι λόγω υποχρεώσεων, δεν είχε χρόνο εκείνες τις ημέρες και προσπαθούσε να το κανονίσει πιο μετά.

«Κατεβάζει τη μάσκα και μου λέει “είχαν φύγει ήδη από το τμήμα εδώ του αξονικού τομογράφου, τους πήρα τηλέφωνο και είναι κάτω σας περιμένουν τώρα. Δεν θέλω να σας τρομάξω”. Πήγα κάτω και μου είπαν ότι πρότειναν να γίνει εισαγωγή άμεσα» διηγήθηκε.

Διαβάστε επίσης:

Aaron TaylorJohnson: Αυτός είναι ο νέος James Bond

Λένα Παπαληγούρα: «Μια ερωτική σκηνή συνήθως δεν περιέχει τίποτα ερωτικό» (Video)

Αρναούτογλου: Πήρε συνέντευξη από το… ρομπότ Σοφία – «Δεν θέλω να κατακτήσω τον κόσμο» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Καραμίχος, Συγκλονίζει, – Μου, “δεν, ” Video,giorgos karamichos, sygklonizei, – mou, “den, ” Video