Για νέα λογοκλοπή κατηγορούν τη Μελάνια Τραμπ

ΚΟΣΜΟΣ

Τις αναμνήσεις της από την παιδική της ηλικία στην Σλοβενία αξιοποίησε σε νέα ομιλία της η Μελάνια Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του συζύγου της, λέγοντας μάλιστα πως «Αμερική σημαίνει πως αν ονειρευτείς κάτι, μπορείς να γίνεις αυτό που έχεις ονειρευτεί».

Ωστόσο, η δήλωση αυτή της Μελάνια Τραμπ,

έχει βάλει φωτιά στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης καθότι πιστεύουν πως μέρος ομιλίας που έχει κάνει κάποιος άλλος, πριν από εκείνη.

Και όχι μόνο αυτό. Ορισμένα αμερικανικά μέσα αναφέρουν πως η αναφορά της Μελάνια στην ταπεινή ανατροφή της, καθώς και η φράση πως «αν ονειρευτείς κάτι, μπορείς να γίνεις αυτό που ονειρεύεσαι» είναι κάτι που έχει κάνει το 2011 σε συνέντευξή της μια από τις πρώην συζύγους του Ντόναλτ Τραμπ, η Μάρλα Μαπλς.

Σίγουρα, ούτε η Μαπλς ήταν η πρώτη που χρησιμοποίησε αυτή την φράση, η οποία αποδίδεται στον συγγραφέα Γουίλιαμ Άρθουρ Γουόρντ, ωστόσο το γεγονός πως σε ακόμα μια ομιλία της η Μελάνια φαίνεται να μην χρησιμοποιεί πρωτότυπες ιδέες δημιουργεί άσχημες εντυπώσεις.

Το καλοκαίρι η Μελάνια Τραμπ είχε κατηγορηθεί για λογοκλοπή καθότι η ομιλία της στο Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών περιείχε την ίδια φρασεολογία με την ομιλία της Μισέλ Ομπάμα στο συνέδριο των Δημοκρατικών.

Μελάνια ΤραμπομιλίαλογοκλοπήHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα