Για εξαπάτηση κατηγορεί τη Χαλυβουργική η ΔΕΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στο ζήτημα των οφειλών και των εν γένει οικονομικών δοσοληψιών με την Χαλυβουργική, αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η ΔΕΗ, κάνοντας λόγο για παραβίαση των όρων της σύμβασης, στο πλαίσιο της οποίας η προνομιακή τιμολόγηση της ηλεκτρικής ενέργειας αφορούσε αποκλειστικά στην παραγωγή χάλυβα ή συναφών προϊόντων. Όπως καταγγέλλει η ΔΕΗ, η παραγωγή χάλυβα ή συναφών προϊόντων από τη Χαλυβουργική

έχει τερματιστεί από το 2015. Ωστόσο οι καταναλώσεις ηλεκτρικής ενέργειας της εταιρείας παραμένουν έκτοτε σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Ειδικότερα, η ΔΕΗ σημειώνει:

«Αναφορικά με το θέμα των οφειλών και των εν γένει οικονομικών δοσοληψιών της εταιρείας ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ με τη ΔΕΗ, πέραν των όσων έχουν μέχρι σήμερα δημοσιοποιηθεί ανακοινώνονται τα εξής:

1. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες και στοιχεία, που περιήλθαν σε γνώση της ΔΕΗ, η παραγωγή χάλυβα ή συναφών προϊόντων από τη ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ έχει τερματιστεί από το 2015.

Ωστόσο οι καταναλώσεις ηλεκτρικής ενέργειας της εταιρείας αυτής παραμένουν έκτοτε σε πολύ υψηλά επίπεδα, συγκρίσιμες με αυτές μεγάλων καταναλωτών όπως ο αερολιμένας "Ελευθέριος Βενιζέλος" ή ο ΟΣΕ.

Διαβάστε περισσότερα στο Economy365

ΔΕΗΧαλυβουργικήHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα