Γεβγκένι Πριγκόζιν: Λίγο πριν το αεροπορικό δυστύχημα έβγαζε selfies στην Αφρική

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι τελευταίες φωτογραφίες του επικεφαλής της Wagner, Γεβγκένι Πριγκόζιν, ο οποίος σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Πριγκόζιν εθεάθη να βγάζει selfies με ντόπιους, πιθανότατα στο Μπανγκουί, την πρωτεύουσα της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας, ένα από τα πολλά αφρικανικά έθνη όπου έχει αναπτυχθεί ο όμιλος Wagner.

Ο επόμενος σταθμός του ήταν το Μάλι, όπου φόρεσε και πάλι τα στρατιωτικά ρούχα και κρατώντας

στα χέρια ένα όπλο έκανε το τελευταίο του βίντεο.

Σε αυτό μιλούσε για τις προσπάθειες που κατέβαλε η Wagner προκειμένου «να κάνει ολόκληρη την αφρικανική ήπειρο πιο ευτυχισμένη».

«Δουλεύουμε.. η θερμοκρασία είναι πάνω από 50 βαθμούς Κελσίου, όπως ακριβώς μας αρέσει… Η Wagner κάνει τη Ρωσία μεγαλύτερη σε όλες τις ηπείρους και την Αφρική πιο ελεύθερη», ακούγεται να λέει.

Евгений Пригожин записал новое видео и рассказал, что несет справедливость и счастье в Африку

На видео Пригожин рассказал о работе в Африке и сообщил о наборе наемников в ряды ЧВК. По словам Евгения Викторовича, сейчас ЧВК «Вагнер» делает Россию еще более великой на всех… pic.twitter.com/Ju1wtXwb31

— SVTV NEWS (@svtv_news) August 21, 2023

Λίγες ημέρες αργότερα, σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα που θεωρήθηκε ευρέως ως αντίποινα από τον Πούτιν και το Κρεμλίνο μετά την ανταρσία του Πριγκόζιν και ενός μέρους των μισθοφόρων του Ομίλου Wagner κατά του ρωσικού υπουργείου Άμυνας τον Ιούνιο.

Οι τελευταίες αυτές φωτογραφίες του Πριγκόζιν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έρχονται μετά την επίσημη επιβεβαίωση του θανάτου του από τις ρωσικές αρχές το Σάββατο.

Διαβάστε επίσης

Ιταλία: Βαριά πρόστιμα για όσους παίρνουν «αναμνηστικά» από παραλίες της Σαρδηνίας (videos)

Ρωσία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί από συντριβή ελικοπτέρου Mi-8 που διαχειριζόταν η FSB (Videos)

Μπλακ άουτ στα βρετανικά αεροδρόμια: Ίσως χρειαστούν μέρες για να αποκατασταθεί το πρόβλημα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γεβγκένι Πριγκόζιν, Λίγο, Αφρική,gevgkeni prigkozin, ligo, afriki