Γεράσιμος Γεννατάς: «Τα μπουζούκια είναι παραπολιτισμός – Ντροπή να υπάρχουν αυτοί οι χώροι» (Video)

Για τη «ρετσινιά» που του άφησε ο ρόλος του «Παναγιωτάκη» στο «Είσαι το ταίρι μου», και όχι μόνο μίλησε, ο ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς στην εκπομπή «Γειά σου» του ΣΚΑΙ.

«Μου πρόσφερε γενναιόδωρα αυτή την αναγνωρισιμότητα που χρειάζεται σε αυτό που κάνουμε, παρ’ όλο που δεν με ενδιαφέρει. Ποτέ δεν δούλεψα την αναγνωρισιμότητά μου, είμαι η ντροπή του Instagram», ανέφερε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια εξήγησε πως αυτό που τον ενοχλεί είναι το ότι δεν υπάρχει πλέον καλή λαϊκή μουσική. «Με πειράζει που δεν έχουμε

ωραία λαϊκή μουσική. Το μόνο που κάνουν τα σύγχρονα τραγούδια είναι προπόνηση εγωισμού, δεν είναι τραγούδια αυτά. Αν ακούσεις τι λένε, λες “πώς επιτρέπεται να βγαίνουν αυτά τα πράγματα στον αέρα;”», είπε.

«Τα μπουζούκια είναι παραπολιτισμός, πηγαίνουν εκεί για να κάνουν επίδειξη. Είναι ντροπή να υπάρχουν αυτοί οι χώροι… Οι άνθρωποι πάνε και ξοδεύουν τα λεφτά που δεν έχουν, και ρίχνουν λουλούδια. Πότε αγοράζουν λουλούδια στο σπίτι τους;», διερωτήθηκε ο ηθοποιός.

Απαντώντας, μεταξύ άλλων, για το αν θα άφηνε την υποκριτική για να ασχοληθεί με την πολιτική, ο Γεράσιμος Γεννατάς απάντησε πως θα το έκανε μόνο εάν είχε κάποια αλήθεια να μοιραστεί, καθώς πρόκειται όπως είπε, για μία δύσβατη περιοχή, χωρίς ηθική.

Ο ηθοποιός δεν έκρυψε τη συγκίνησή του μιλώντας για τα θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Διαβάστε επίσης:

Μικρούτσικος: «Δίνω μάχη να ανανήψω, θα βάλω το οξυγονάκι μου…» (Video)

Νέλλη Παππά: «Έτσι χώρισαν Kώστας Χατζηχρήστος και Μάρθα Καραγιάννη»

Πάνος Μουζουράκης: Πρώτη φορά μπαμπάς;

Keywords
Τυχαία Θέματα