Τηλεθέαση: Γάμος και βαφτίσια έφεραν την πρωτιά για τη «Γη της ελιάς»

Η πρωτιά στην τηλεθέαση την Τρίτη (28/6) κρίθηκε στο «νήμα» και στα δεκαδικά ψηφία των ποσοστών. Μόλις 5.000 επιπλέον τηλεθεατές είδαν το χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς», συγκριτικά με το εκείνο της σειράς «Σασμός».

Βλέπετε στη «Γη της ελιάς» είχαν ευχάριστα τρεχάματα με τις ετοιμασίες για τον γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής, αλλά και τη βάφτιση της Στέλλας, ενώ ο Ισίδωρος πίεζε την Αντιγόνη για να μάθει επιτέλους την αλήθεια για τη μικρή Αγγελική, κι εκείνη του αποκάλυψε τα πάντα για τη Μαρία και για το πώς μεσολάβησε για την υιοθεσία πριν από έξι χρόνια.

Στο μεταξύ

καθίζηση (κατά 1,1%) υπέστη η τηλεθέαση της σειράς του Alpha, από το ένα επεισόδιο στο άλλο και μάλλον επιμερίστηκε στη σειρά του Mega και το ριάλιτι «Survivor», από τη συγκριτική μελέτη των δεδομένων της Nielsen για τις δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας.

Ακλόνητες οι «Άγριες μέλισσες», όπως αμετάβλητη ήταν και η τηλεθέαση τους (8,4%), αν και χθες το επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 είδαν μόλις 1.000 τηλεθεατές περισσότεροι από εκείνους που παρακολούθησαν τη σειράς το βράδυ της Δευτέρας.

Η τηλεθέαση σε γενικές γραμμές είναι, λόγω καλοκαιριού, σε φθίνουσα πορεία, απόδειξη ότι στο χθεσινό τηλεβαρόμετρο έκαναν την εμφάνιση τους εκπομπές με τηλεθέαση κάτω του 4%.

Κατά τα λοιπά με διαφορά μίας ποσοστιαίας μονάδας το Mega κέρδισε την «μάχη» της ημερήσιας τηλεθέασης με μερίδιο 14,8% έναντι 13,8% του ΑΝΤ1 που είχε το δεύτερο σε μέγεθος κομμάτι από την συνολική πίτα τηλεθέασης.

Το μερίδιο του Σκάι με αυξητική τάση, συγκριτικά με τη Δευτέρα, διαμορφώθηκε στο 13,4% και ήταν τρίτο καθώς ανέβασε την απόδοση του το κανάλι του Αμαρουσίου.

Ο Alpha υποχώρησε στο 12,5% και είχε το τέταρτο σε μέγεθος κομμάτι με το Star να διατηρείται πέμπτο κανάλι στις προτιμήσεις με μερίδιο 10,3% (έναντι 10,2% που είχε προχθές).

Μικρότερα ήταν εξάλλου τα μερίδια των ΕΡΤ1, Open, ΕΡΤ3, αμετάβλητο της ΕΡΤ2, ενώ του Μακεδονία TV από το 1,7% «πήγε» στο 2%.

Για την ιστορία μερίδιο 22,9% πιστώθηκαν τα «Others», σύμφωνα με τη Nielsen, σχεδόν ισοδύναμο με το αθροιστικό μερίδιο των Alpha και Star.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Ανωγειανός έκανε δωρεά στη μνήμη του «Βλάση Καραπάνου»

«Η Κλινική»: Έρχεται στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Την ψήφο των… τηλεθεατών θα ζητήσει τελικά ο Δημήτρης Καμπουράκης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γάμος,gamos