Σασμός: Ανωγειανός έκανε δωρεά στη μνήμη του «Βλάση Καραπάνου»

Σε μια απρόσμενη κίνηση προχώρησε θαυμαστής του Σασμού, την τηλεοπτικής επιτυχίας του Alpha.

Συγκλονισμένος από τον θάνατο του Βλάση Καραπάνου, τον οποίο υποδύθηκε ο ταλαντούχος ηθοποιός Λάζαρος Γεωργακόπουλος, ο Μανώλης Πασπαράκης, ιδιοκτήτης της ταβέρνας «ΑΕΤΟΣ» στα Ανώγεια θέλησε να… τιμήσει τη μνήμη του Βλάση Καραπάνου με μία συμβολική κίνηση. Έτσι, κατέθεσε 50 ευρώ για τις ανάγκες του Εργαστηρίου Γνώσης της Ενορίας Αγίου

Γεωργίου, όπως αναφέρεται και σε σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ανώγη».

H σκηνή με τον πυροβολισμό στον Καραπάνο, που θυσιάστηκε για τον γιο του θα μείνει αξέχαστη και ο θάνατος του διαβόητου κακοποιού που σε όλη του τη ζωή περίμενε να ανταμώσει με τον γιο του, καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό της επιτυχημένης σειράς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Argyris forever ♡ (@kingargyrispadazaras)

Μιλώντας στο protothema.gr, ο Μανώλης Πασπαράκης δήλωσε ότι προχωράει πολύ συχνά σε τέτοιες ενέργειες, αφού αντί στεφάνων, προτιμά να δίνει χρήματα όπου υπάρχει ανάγκη. Ο κύριος Πασπαράκης τόνισε πως η ερμηνεία του Λάζαρου Γεωργακόπουλου τον συγκίνησε και του άρεσε ο τσαμπουκάς του Καραπάνου. «Με συγκίνησε ο χαρακτήρας του και ο τσαμπουκαλίστικος χαρακτήρας του, έτσι το σκέφτηκα και το έκανα, χαλάλι του», σχολίασε με χιούμορ και ειλικρίνεια.

Διαβάστε επίσης:

«Η Κλινική»: Έρχεται στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Την ψήφο των… τηλεθεατών θα ζητήσει τελικά ο Δημήτρης Καμπουράκης

Ιωάννα Μαλέσκου: Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σασμός, Ανωγειανός, Βλάση Καραπάνου,sasmos, anogeianos, vlasi karapanou