Γαλλία: Η άβολη ερώτηση στον Μακρόν για τον γάμο του με τη Μπριζίτ – «Γιατί παντρεύτηκες την καθηγήτριά σου;» (video)

Μία εφημερίδα που ιδρύθηκε από ένα κέντρο φροντίδας για νέους στο φάσμα του αυτισμού, την «La Papotin», επισκέφθηκε πρόσφατα ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.

Η ομάδα νέων στο φάσμα του αυτισμού, που περιγράφεται ως «άτυποι δημοσιογράφοι», έκανε μία άβολη ερώτηση στον 45χρονο πρόεδρο, σχετικά με τον γάμο του με την Μπριζίτ.

«Είναι ο πρόεδρος. Θα πρέπει να αποτελεί παράδειγμα και να μην παντρευτεί την καθηγήτριά του» διάβασε την ερώτηση για την σύζυγό του ο ίδιος ο Μακρόν.

«Δεν

έχει να κάνει με το αν πρέπει να αποτελείς παράδειγμα ή όχι. Όταν είσαι ερωτευμένος η επιλογή δεν είναι δική σου» απάντησε αρχικά ο Γάλλος πρόεδρος και συμπλήρωσε:

«Δεν ήταν ακριβώς καθηγήτριά μου. Ήταν η δασκάλα υποκριτικής μου. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο, δεν ήταν η καθηγήτρια των μαθηματικών», με τους παριστάμενους να ξεσπούν σε γέλια και να σχολιάζουν ότι ήταν μια απάντηση για να… ξεγλιστρήσει. Από την πλευρά του, ο Μακρόν σχολίασε, γελώντας, ότι «ήδη διαστρεβλώνετε τις απαντήσεις μου».

Να σημειωθεί πως η Μπριζίτ Μακρόν ήταν μητέρα τριών παιδιών και 24 χρόνια μεγαλύτερή του όταν γνωρίστηκαν στο λύκειο, όπου εκείνος ήταν μαθητής και εκείνη καθηγήτρια πριν τελικά να παντρευτούν το 2007.

Παράλληλα, ο Μακρόν ρωτήθηκε και αν έχει αρκετά χρήματα, με τον ίδιο να απαντά ότι ως πρόεδρος της Γαλλίας εισπράττει λιγότερα χρήματα από όταν εργαζόταν ως τραπεζίτης.

Διαβάστε επίσης:

Κίνα: Η επαρχία όπου σχεδόν όλοι οι κάτοικοι έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό (Video)

Πρίγκιπας Χάρι: Με επίθεση στην Καμίλα υπερασπίστηκε το βιβλίο του – «Στόχος της ήταν η κορώνα» (Videos)

Διάστημα: Ανακαλύφθηκαν τα πιο… καυτά άστρα στο σύμπαν – Τι θερμοκρασία έχουν

Keywords
Τυχαία Θέματα