Φρίκη: Αποκεφάλισε την μητέρα του πρώην της – Είχε προηγηθεί εξορκισμός (Photos - Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαρισμένη είναι η αμερικανική κοινωνία ύστερα από τα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας στο Κάνσας, όπου μια 35χρονη σκότωσε τη μητέρα του πρώην της και κυρίως λόγω της ομολογίας πως πριν τον αποκεφαλισμό είναι προηγηθεί εξορκισμός

Η 35χρονη Ρέιτσελ Χίλιαρντ σε συνέντευξή της μέσα από τη φυλακή είπες πως δολοφόνησε τη μητέρα του πρώην της, την 63χρονη Μίκι Ντέιβις.

Μάλιστα, η 35χρονη υποστήριξε πως υπεύθυνος για τον θάνατο της 63χρονης ήταν ο… Θεός. «Ο Θεός μου έλεγε να το κάνω. Αισθάνομαι φριχτά για

ότι έγινε», είπε.

Η γυναίκα δεν έδωσε στη δημοσιότητα πολλές λεπτομέρειες για το έγκλημά της, λέγοντας πως ήταν μια συνηθισμένη μέρα, όταν η άτυχη γυναίκα επισκέφτηκε το σπίτι με τον 9χρονο γιο της Χίλιαρντ το σπίτι για να πάρουν κάποια πράγματα του.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε στο σπίτι της 35χρονης στις 9 Απριλίου όταν το αγοράκι κάλεσε τις αρχές. Όπως έγινε γνωστό με το που έφτασαν στο σπίτι, η γυναίκα επιτέθηκε στο θυμα και στον γιο της, ωστόσο ο μικρός κατάφερε να ξεφύγει και να καλέσει την αστυνομία από γειτονικό σπίτι.

Όταν έφτασαν οι αρχές βρήκαν το κεφάλι της άτυχης γυναίκας στον νεροχύτη της κουζίνας και το ακέφαλο πτώμα στο γκαράζ.

Η δράστης δεν αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες για το αποτρόπαιο έγκλημά της, λέγοντας πως αν κάποιος πληρώσει την εγγύηση ύψους 226.000 δολαρίων και βγει από τη φυλακή, θα πει περισσότερα γύρω από όσα συνέβησαν.

ΗΠΑΚάνσαςαποκεφαλισμόςεξορκισμόςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα