Φωτιές: «Το σκυλάκι στάθηκε και με κοίταγε» – Ο φωτορεπόρτερ μίλησε για τη viral φωτογραφία από την πυρκαγιά της Οινόης (video)

Πέρα από σπίτια και στρέμματα δασικών εκτάσεων, θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών στην Ελλάδα είναι και πολλά ζώα.

Viral έχει γίνει η συγκλονιστική φωτογραφία του Νίκου Χριστοφοράκη, που δείχνει ένα ταλαιπωρημένο σκυλάκι στην περιοχή Οινόης – Μαγούλας, να κοιτά θλιμμένο την κάμερα.  

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Christofakis (@nikoschristofakis)

Μιλώντας στην εκπομπή του OPEN «Καλοκαίρι Yes», ο φωτορεπόρτερ περιέγραψε πώς τράβηξε τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

«Ήμουν εκεί για να καλύψω τα γεγονότα. Σταμάτησα για λίγο για να δω τον χώρο. Σε έναν λόφο συνάντησα δύο σκυλάκια, τα οποία ήταν τρομαγμένα και κοιτώντας από κάτω είδα ότι υπήρχε μια μονάδα παραγωγής, μια φάρμα, που είχε αρχίσει να καίγεται. Αυτό το σκυλάκι στάθηκε και με κοίταγε. Δεν έκανα κάποιο βήμα μπροστά ή πίσω για να το βγάλω, γιατί δεν ήθελα να το τρομάξω. Είχε και γκρεμό πίσω. Και, όπως κοιταζόμασταν έβγαλα αυτή τη φωτογραφία», είπε αρχικά.

«Μόλις έβγαλα τη φωτογραφία, το πλησίασα και άρχισε να τρέχει. Το καλό είναι ότι πήγε προς τη μεριά που υπήρχε μία άλλη μονάδα και έριχναν νερό. Εκείνη την ώρα κατέβαινε και η πυροσβεστική. Το σκυλάκι είχε και ένα λουράκι πάνω του από ό,τι είδα. Αλλά δεν ξέρω αν άνηκε σε κάποιον ή ήταν από τις βιομηχανίες», σημείωσε. 

Διαβάστε επίσης:

Τροχαίο στη Μαραθώνος: 88χρονη εμβόλισε δύο ΙΧ – Νεκρός ένας υποπλοίαρχος, σοβαρά τραυματίας ένας ναύτης (Photos)

Ξανακλείνει τα πάρκα εν μέσω καύσωνα η Περιφέρεια Αττικής

«Καμπανάκι» από την Πυροσβεστική: Πολύ υψηλός ο κίνδυνος φωτιάς και την Πέμπτη – Χάρτης με τις περιοχές που κινδυνεύουν

Keywords
Τυχαία Θέματα