«Φωτιές» από ανάρτηση της Billie Eilish στο Instagram: «Αγαπώ τα κορίτσια» (Photos)

Ερωτηματικά σχετικά με τη σεξουαλικότητά της αφήνει να πλανώνται η γνωστή ποπ δημιουργός, αρχικά με ένα βίντεοκλιπ και εν συνεχεία με ανάρτησή της στο Instagram.

Όμως, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: στο βίντεο για το τραγούδι της, «Lost Cause», η Billie Eilish εμφανίζεται να κάνει παιχνίδια με φίλες της στη διάρκεια ενός «πυτζάμα πάρτι».

Κάποιοι χρήστες στα social media

εξέφρασαν την απορία, αν η μουσικός αφήνει υπονοούμενα σχετικά με τη σεξουαλικότητά της, ενώ κάποιοι άλλοι θεώρησαν ότι «κλείνει το μάτι» στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Και ενώ η συζήτηση έχει ανάψει, η μουσικός ρίχνει «λάδι στη φωτιά», με ανάρτησή της στο Instagram, όπου εμφανίζεται με τις κοπέλες που συμμετέχουν στο βίντεο και τη λεζάντα: «Αγαπώ τα κορίτσια».

View this post on Instagram

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Εκ πρώτης όψεως το σχόλιο είναι αθώο, ωστόσο, αυτό που επακολούθησε ήταν… χαμός, καθώς πολλοί χρήστες των social άρχισαν να αναρωτιούνται αν η Eilish αφήνει να εννοηθεί ότι είναι γκέι ή bi.

Η ίδια η Eilish δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της ούτε και το έκανε στην προκειμένη περίπτωση, οπότε η απορία παραμένει…

Keywords
Τυχαία Θέματα