Άμεσα αντιμετωπίστηκε η φωτιά σε ξενοδοχείο στην Κρήτη (Photos/Video)

Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας βρίσκεται σε εξέλιξη, στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι του Ηρακλείου Κρήτης, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο ξενοδοχείο Arina Beach Resort.

Η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο επέκτασης της πυρκαγιάς, καθώς πρόκειται για μια από τις τουριστικότερες περιοχές του βόρειου παραλιακού μετώπου του Ηρακλείου.

lang="el" dir="ltr">Μεγάλη φωτιά σε ξενοδοχείο στο Κοκκίνη Χάνι – Μεγάλες πυροσβεστικές δυνάμεις στην περιοχή https://t.co/y1ivC5tfM2 pic.twitter.com/h44CSQlNRG

— fonien.gr (@foniengr) July 11, 2022

Στο σημείο βρέθηκαν 6 οχήματα και 18 πυροσβέστες, ενώ έχει κληθεί και ειδικό όχημα στην περίπτωση που χρειαστεί να γίνει κάποιος απεγκλωβισμός.

Σημειώνεται ότι οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο για μεγάλη φωτιά, ωστόσο στην συνέχεια αναφέρθηκε ότι υπήρχαν μόνο καπνοί. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που επικαλείται το Cretalive, η φωτιά περιορίστηκε στον χώρο της κουζίνας, ενώ δεν κινδύνευσαν εργαζόμενοι και ένοικοι, καθώς απομακρύνθηκαν άμεσα και δεν υπήρξε και κανένας τραυματισμός. 

Σύμφωνα με το cretapost.gr, η φωτιά προκλήθηκε από τη φυσούνα της κουζίνας ενώ στο χώρο παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπό το φόβο των αναζωπυρώσεων.

Όπως μεταδίδει το ekriti.gr, η φωτιά ξέσπασε στους υψηλότερους ορόφους της ξενοδοχειακής Μονάδας, ενώ το προσωπικό σε συνεργασία με τις αρχές απομάκρυνε τους τουρίστες που διαμένουν εκεί. Αξίζει να σημειωθεί πως η πληρότητα του ξενοδοχείου σε ξένους επισκέπτες είναι σε υψηλότατα επίπεδα αυτή την περίοδο.

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος: Γέμισε λαγοκέφαλους η θάλασσα του νησιού – «Πονοκέφαλος» για τους ψαράδες (Videos)

«Χειροπέδες» σε δύο ανήλικους 12 και 14 ετών – Λήστεψαν 15χρονο σε στάση λεωφορείου

Τουρισμός για όλους: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Το Ποντικι
Φωτιά, Ηράκλειο,fotia, irakleio