Φάρατζ: Σιχαμερό πλάσμα ο Ομπάμα - Ντόναλντ μην αγγίξεις την Τερέζα Μέι

ΚΟΣΜΟΣ

Ανοίκεια επίθεση κατά του Μπαράκ Ομπάμα, αφού πρώτα πανηγύρισε για τη νίκη των Ρεπουμπλικανών, εξαπέλυσε ο Νάιτζελ Φάρατζ, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Talk Radio.

«Αυτό το πλάσμα, ο Ομπάμα, ένα σιχαμερό άτομο που δεν άντεχε τη χώρα μας», είπε. «Είχε πει ότι θα είμαστε η τελευταία τρύπα της φλογέρας, έτσι δεν είναι; Αλλά το ενδιαφέρον είναι αυτό που είπε ο Τραμπ, ότι θα είμαστε μπροστά-μπροστά στην ουρά», πρόσθεσε.

«Όσες ατέλειες κι αν έχει ο Ντόναλντ Τραμπ – και έχει

πολλές- η μητέρα του ήταν Σκωτσέζα, είναι ιδιοκτήτης του (golf club) Turnberry, περνά πολύ χρόνο στη χώρα μας, την αγαπά, όπως και την κουλτούρα μας και αυτά που πρεσβεύουμε», εξήγησε ο μεταβατικός ηγέτης του UKIP.

Ο Φάρατζ μίλησε και για την «ειδική σχέση» μεταξύ ΗΠΑ - Βρετανίας, αλλά προειδοποίησε τον Τραμπ «να μην αγγίξει την Τερέζα Μέι» - μια μπηχτή, πιθανώς, για τις κατηγορίες περί σεξουαλικών επιθέσεων που αιωρούνται πάνω απ' το νεοεκλεγέντα αμερικανό πρόεδρο.

«Θα τον ενθαρρύνω να καταστήσει το Ηνωμένο Βασίλειο την πρώτη προτεραιότητά του παγκοσμίως, αφού σε τελική ανάλυση είμαστε ξαδέλφια, έτσι δεν είναι;», είπε. «Θα του πω: έλα να κουβεντιάσεις με την Τερέζα, αλλά για τ' όνομα του Θεού, μην την αγγίξεις...»

ΦάρατζΟμπάμαΜέιΤραμπBrexitσυνέντευξηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα