Απίστευτο ξέσπασμα βίας: Νεαροί ξυλοφόρτωσαν άγρια «ψηφοφόρο του Τραμπ» (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Ομάδα νεαρών αφρομερικανών ξυλοφόρτωσε άγρια 49χρονο επειδή -όπως του φώναξαν- «ψήφισε Τραμπ».

Το θύμα, ονόματι Ντέηβιντ Γουίλκοξ, δήλωσε στην εφημερίδα Chicago Tribune ότι οδηγούσε το αυτοκίνητό του σ' έναν δρόμο του Σικάγο όταν πέρασε ένα μαύρο σεντάν δίπλα του και του το γρατζούνισε. «Σταμάτησα και τους ρώτησα αν είναι ασφαλισμένο το όχημά τους. Και πριν προλάβω να καταλάβω τι συμβαίνει άρχισαν να με χτυπούν αλύπητα», περιέγραψε ο Γουίλκοξ.

Στο βίντεο, που τραβήχτηκε με smartphone, ακολουθούν εικόνες απίστευτης

βιαιότητας που προκαλούν σοκ. Αρκετοί νεαροί και νεαρές πετούν τον 49χρονο στο έδαφος, τον κλωτσούν επανειλημμένα, ενίοτε και στο πρόσωπο, φωνάζοντάς του: «Ψήφισες Τραμπ» και «μην ψηφίζεις Τραμπ».

Γελώντας συνεχίζουν να τον χτυπούν δυνατά και να τον γρονθοκοπούν ακόμη και την ώρα που προσπαθεί απεγνωσμένα να συρθεί μέχρι το αυτοκίνητό του για να φύγει.

Η πόρτα του αυτοκινήτου παρέμεινε ανοικτή μέχρι τη στιγμή που ένας απ' τους νεαρούς πήδηξε στη θέση του οδηγού κι έβαλε μπροστά. Το θύμα κατάφερε να γαντζωθεί απ' το αυτοκίνητο καθώς ο νεαρός ανέπτυσσε ταχύτητα.

«Πρέπει να έτρεχε με 120-140 χλμ την ώρα. Προσπαθούσε να με ρίξει, αλλά εγώ κρατιόμουν γιατί ήξερα ότι αν έπεφτα, θα σκοτωνόμουν», είπε ο Γουίλκοξ στην εφημερίδα.

«Τότε επιβράδυνε και κύλησα 5-6 φορές στο αντίθετο ρεύμα. Ο Θεός με φύλαξε...»

Ο Γουίλκοξ είπε ότι όντως ψήφισε τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά κανείς δεν μπορούσε να το ξέρει αυτό κρίνοντας μόνον απ' το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με το Associated Press, μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης, δεν είχε συλληφθεί κανείς για την επίθεση ή την κλοπή του αυτοκινήτου.

ΤραμπΣικάγοξέσπασμα βίαςαυτοκίνητοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα