Εξαιρετικά σπάνια ασθένεια απειλεί τη ζωή του 8χρονου - Προπονείται στο τρίαθλο για να επιβιώσει (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Είναι μια σπανιότατη ορμονική διαταραχή, τόσο σπάνια που υπάρχουν λιγότερα από 100 καταγεγραμμένα κρούσματα στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Όποιος πάσχει από αυτή παίρνει βάρος ό,τι και να κάνει, ανεξάρτητα με το πόσο υγιεινά τρώει ή το πόσο αθλείται σε καθημερινή βάση.

Ο 8χρονος Jake Vella από τη Μάλτα δίνει μια καθημερινή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Προπονείται στο τρίαθλο, δίνοντας το 100% του εαυτού του στις καθημερινές εξαντλητικές προπονήσεις σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ελέγξει το βάρος του και να κρατηθεί στη ζωή λίγο ακόμα.

Οι συναθλητές, οι προπονητές

και οι γονείς του έχουν αγκαλιάσει την γενναία προσπάθεια του 8χρονου, ο οποίος ονειρεύεται επιτυχίες στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η μητέρα του δήλωσε πως «Ο Jake κάνει ό,τι ακριβώς και τα άλλα παιδιά της ηλικίας τους. Πηγαίνει στο σχολείο, παίζει ντραμς και προπονείται σε εξαντλητικούς ρυθμούς. Το μόνο που πρέπει να προσέχει είναι να μην αρρωστήσει».

Οι γιατροί δεν ξέρουν πόσο θα αντέξει ο οργανισμός του 8χρονου ήρωα, καθώς κανένας ασθενής της εν λόγω διαταραχής δεν έχει καταφέρει να επιζήσει πάνω από τα 20 του χρόνια.

σπάνια ορμονική διαταραχήΜάλτατρίαθλοMedia Gallery: Has video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα