Έβρος: Νέο απαράδεκτο περιστατικό όπου πολίτες «συλλαμβάνουν» μετανάστες (video/photo)

Νέο σοκαριστικό βίντεο έρχεται στο φως κυκλοφόρησε στα social media όπου δείχνει πολίτες να «συλλαμβάνουν» 4 μετανάστες.

Το ανέβασε ένας χρήστης με το όνομα Walandi Abrassis, παρά το σοκ που προκάλεσε την περασμένη εβδομάδα η ενέργεια τριών πολιτών από την Αλεξανδρούπολη να κλειδώσουν σε τρέιλερ φορτηγού 13 μετανάστες.

Στο

βίντεο φαίνεται ο ίδιος με στολή παραλλαγής να «συλλαμβάνει» μαζί με άλλα άτομα τέσσερις μετανάστες που βρίσκονται στο έδαφος. Ένας εξ αυτών φαίνεται να έχει τραυματιστεί και να πονά.

Ο χρήστης μάλιστα, κατηγορεί τα θύματα για εμπρησμό και φωνάζει στην κάμερα: «Άλλους τέσσερις, άλλους τέσσερις καλούς επενδυτές… Βλέπετε; Μέρα μεσημέρι. Πού είναι οι Αρχές; Πού είναι οι Αρχές; Πού είναι οι Αρχές; Άλλους τέσσερις επενδυτές. Παίρνουμε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν βγάζει δίκτυο. Δεν βγάζει δίκτυο. Άλλοι τέσσερις επενδυτές. Καίγεται εδώ, καίγεται ο τόπος καίγεται. Κι είδαμε ο στρατός κι η πυροσβεστική καθόταν. Επάνω καίγονται οι κορυφές και δεν έρχεται ούτε αεροπλάνο να τα σβήσει. Τι γίνεται ρε παιδιά; Τι γίνεται ρε παιδιά; Άλλους τέσσερις επενδυτές εδώ. Τι κάνουμε;».

Εξαιτίας των αντιδράσεων κατέβασε το βίντεο από τον λογαριασμό του. Ωστόσο, εμφανίζεται αμετανόητος, καθώς με νεώτερη ανάρτησή του μιλά για «τα παιδάκια του Σόρος» που «δεν ξέρουν πού είναι ο Έβρος» και ήρθαν να τους «βγάλουν φασίστες».

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: 63χρονος βγήκε στο μπαλκόνι να διαμαρτυρηθεί για τη φασαρία σε γλέντι κι έπεσε στο κενό

Λέσβος: Σάλος με τις γαϊδουροδρομίες – Μικρά παιδιά μαστιγώνουν τα ζώα – Καταδικάζει ο δήμος Μυτιλήνης (videos)

Φωτιές σε Έβρο και Ροδόπη: Συνεχίζεται η μάχη με τις αναζωπυρώσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έβρος, Νέο,evros, neo