Εύα Καϊλή: Την Πέμπτη η κρίσιμη απόφαση για την αποφυλάκισή της – «Θα δηλώσει αθώα» λέει ο Δημητρακόπουλος (Videos)

Την ώρα που οι αποκαλύψεις Παντσέρι για το Qatargate συνεχίζουν να συγκλονίζουν τις Βρυξέλλες, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην αυριανή ημέρα, καθώς η Εύα Καϊλή έχει την Πέμπτη ακρόαση, αφού έχει κλείσει σχεδόν ένα μήνα στη φυλακή.

Ο συνήγορός της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος από προχθές βρίσκεται στις Βρυξέλλες,

μιλώντας στο Mega είπε ότι η Εύα Καϊλή θα δηλώσει αθώα και θα δώσει μάχη για να το αποδείξει.

Όπως και την προηγούμενη φορά, θα ζητήσει αποφυλάκιση με ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Ωστόσο, πολλά θα κριθούν από το εάν αυτά που έχει πει o Παντσέρι σχετίζονται με την Εύα Καϊλή.

Η Εύα Καϊλή παραμένει κρατούμενη εδώ και έναν μήνα περίπου, ενώ εδώ και μερικές εβδομάδες είχε αιτηθεί προσωρινή αποφυλάκιση με βραχιολάκι, ωστόσο η εκδίκαση είχε πάρει αναβολή, καθώς δεν είχε εμφανιστεί η ίδια στο δικαστήριο.

Σε αναμμένα κάρβουνα για τις αποκαλύψεις

“Ο Αντόνιο Παντσέρι είναι έτοιμος να πει όλη την αλήθεια και να συμβάλει στην αποτελεσματικότητα των ερευνών. Υπέγραψε τη συμφωνία συνεργασίας με τη Βελγική Ομοσπονδιακή Εισαγγελία σε κατάσταση πραγματικού ψυχολογικού σοκ“, δήλωσε ο δικηγόρος του Ιταλού πρώην ευρωβουλευτή.

“Είναι στη διάθεση των ανακριτών όλη την ημέρα και τη νύχτα για να απαντήσει στις ερωτήσεις τους. Ελπίζει να μην τύχει τίποτα το οδυνηρό στη σύζυγό του και στην κόρη του“, είπε ο Ουτεντάλ.

Πρόσθεσε, τέλος, ότι “οι επόμενες ανακρίσεις του Παντσέρι αναμένεται να γίνουν τις επόμενες ημέρες, με μυστικές συναντήσεις” και ότι “πέρα από το ότι η ποινή του θα μειωθεί στον ένα χρόνο φυλάκισης, πέτυχε αυτό που ήθελε, να μην αποκρύψει τίποτα από όλο αυτόν το φάκελο”.

Διαβάστε επίσης:

Γ. Μαντζουράνης: Η πατρίδα μπορεί να κοιμάται ήσυχη;

Ρουπακιώτης: Η κυβέρνηση θέλει να καταπολεμήσει τη Χρυσή Αυγή προσδοκώντας ότι θα συλλέξει τις ψήφους

Την Ελλάδα επισκέπτεται τον Φεβρουάριο ο αμερικανός ΥΠΕΞ, Άντονι Μπλίνκεν

Keywords
Τυχαία Θέματα