ΕΡΤ – Eurovision: Με μεγαλοπρέπεια η επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού στις 7 Μαρτίου

Σε μια έκτακτη βραδινή εκπομπή, την Πέμπτη 7 Μαρτίου, στην ΕΡΤ1, με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του τραγουδιού με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό της Eurovision,

ο οποίος θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024.

«Ζάρι» αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες πως θα είναι ο τίτλος του τραγουδιού για το οποίο έχει ετοιμαστεί σχετικό βίντεοκλιπ.

Με φόντο εμβληματικές τοποθεσίες της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, η Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού, αλλά και άλλες χαρακτηριστικές περιοχές της Αττικής, ανάμεσα στις οποίες η Ομόνοια, ο Λυκαβηττός, η Ραφήνα, το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του προωθητικού βιντεοκλίπ. Πρόθεση του Αυστραλού σκηνοθέτη Zac Wiesel, είναι η ανάδειξη της πλούσιας πολιτισμικής κληρονομιάς, της ιστορίας και των σύγχρονων τοπόσημων της Ελλάδας.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και τη κίνηση και την σκηνική παρουσία ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ την εικαστική διεύθυνση οι NMR.

Διαβάστε επίσης:

«Κλείδωσε» στο ΑΝΤ1+ το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 – Ετεροχρονισμένα οι μεταδόσεις και στο γραμμικό κανάλι

ΕΡΤ: Έχει σήμα καμπάνα στο εξής χάρη σε νέους πομπούς

Mega: Πρώτο σε τηλεθέαση χάρη στο μεταπογευματινό πρόγραμμα

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΕΡΤ – Eurovision, 7 Μαρτίου,ert – Eurovision, 7 martiou