Εργατικό δυστύχημα στην Ορεστιάδα: Εργάτης καταπλακώθηκε από μηχάνημα 7 τόνων – Δεν υπήρχε γερανός να το σηκώσει

Νέο εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα στην Ορεστιάδα. Ένας 50χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από βαρύ μηχάνημα σε βιοτεχνία.

Σύμφωνα με το evros-news.gr, το εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε όταν μηχάνημα βάρους 7 τόνων καταπλάκωσε, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, τον εργάτη, σε βιοτεχνία στην περιοχή του χωριού Χειμώνιο Ορεστιάδας.

Επιτόπου έφτασε η πυροσβεστική που μετά από προσπάθειες, γιατί δεν υπήρχε ειδικός γερανός για να σηκώσει το πoλύ βαρύ μηχάνημα, ανέσυρε τον άτυχο εργάτη χωρίς τις αισθήσεις του.

lang="el" dir="ltr">Χωρίς αισθήσεις ανασύρθηκε άνδρας που καταπλακώθηκε από μηχάνημα στην περιοχή Χειμώνιο Ορεστιάδας και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Επιχείρησαν 7 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) May 9, 2024

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες όπως διαπιστώθηκε από το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, ο 50χρονος έχασε δυστυχώς την ζωή του. Φως στα ακριβή αίτια θανάτου θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί στο Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης.

Αναμένεται έρευνα για τα αίτια που προκάλεσαν το τραγικό εργατικό δυστύχημα και τις ενδεχόμενες ευθύνες ή παραλείψεις στα μέτρα ασφαλείας.

Διαβάστε επίσης:

Πυρκαγιά σε φορτηγό πλοίο στις δεξαμενές Βασιλειάδη – Άμεση επέμβαση από το πλήρωμα που την έσβησε

Στον… Θεό η τιμή του καφέ: Στα 3 ευρώ ο φρέντο με τις νέες ανατιμήσεις

Θεσσαλονίκη: Ισχυρή καταιγίδα και χαλάζι στο κέντρο της πόλης – «Ποτάμια» οι δρόμοι και πτώσεις δέντρων (Photos/Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Το Ποντικι
Εργατικό, Ορεστιάδα, Εργάτης,ergatiko, orestiada, ergatis