Επίθεση Κασσελάκη στην κυβέρνηση για την ακρίβεια και τις τιμές: Κουτοπονηριές που υποτιμούν τον πολίτη

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, εξαπέλυσε και νέα επίθεση στην κυβέρνηση για το ζήτημα της ακρίβειας, με αφορμή τα όσα είπε ο πρωθυπουργός για την τιμή της φέτας και του λαδιού την Παρασκευή στη Βουλή, αλλά και τις αντιδράσεις κυβερνητικών και κομματικών στελεχών.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, στην ανάρτησή του αναφέρει σε αιχμηρό ύφος

ότι «μετά το ψέμα του πρωθυπουργού στους πολίτες ότι η φέτα στην Ελλάδα κοστίζει 6,28 €, έβαλαν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τον υπουργό Επικρατείας να με βρίζουν δημόσια επειδή γύρισα τα σουπερμάρκετ και ανέδειξα την εξαπάτηση.

Τα ίδια και για το ελαιόλαδο, παρότι δημοσίευσα τις φωτογραφίες: Βιολογικό, 750ml, εδώ και στη Γερμανία. Η πικρή αλήθεια: Πληρώνουμε το εθνικό μας προϊόν πιο ακριβά από τους Γερμανούς.

Τώρα προσπαθούν να τα μπαλώσουν: “Ο Πρωθυπουργός εννοούσε το μισό κιλό φέτα, γιατί κατέθεσε έγγραφο για την τιμή του μισού κιλού”. Και το αστείο: “Δεν λέει πουθενά στο βίντεο ότι μιλάει για κιλό, να, δείτε το βίντεο!”.

Να γνωρίζει λοιπόν ο ελληνικός λαός ότι την επόμενη φορά που θα αναφέρει ο πρωθυπουργός τιμές, θα εννοεί το μισό κιλό ψωμί, το μισό κιλό κρέας, το μισό λίτρο βενζίνη – και τότε όλα θα γίνουν ξαφνικά πάμφθηνα!

Αυτές είναι κουτοπονηριές που υποτιμούν τον πολίτη. Πιο πειστικό θα ήταν το επιχείρημα ότι ο Πρωθυπουργός εννοεί την ειδική φέτα Ολύμπου που παράγεται στα… 30.000 μέτρα».

Διαβάστε επίσης

Μητσοτάκης στη «Real News»: Διπλό στοίχημα οι ευρωεκλογές, παραμένει ο στόχος του 33%

Ράνια Σβίγκου για επίσκεψη στη Παλαιστίνη: «Θα μεταφέρουμε μήνυμα αλληλεγγύης»

Ακραία επίθεση από Σκέρτσο σε Κασσελάκη: Τον ταυτίζει με Βελόπουλο και μιλά για «ζιζάνια» – Σκληρή απάντηση από ΣΥΡΙΖΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επίθεση Κασσελάκη, Κουτοπονηριές,epithesi kasselaki, koutoponiries