Επίθεση 35χρονου σε μαθήτρια: «Δεν ήξερα τι έκανα, είχα θολώσει», είπε ο κατηγορούμενος

Ο 35χρονος, ο οποίος επιτέθηκε σεξουαλικά το πρωί της Δευτέρας σε μια ανήλικη μαθήτρια στο Βόλο κατέθεσε στο δικαστήριο: «Είχα θολώσει, δεν ήξερα τι έκανα και επιτέθηκα στην ανήλικη πιάνοντάς την από το λαιμό και φιλώντας την».

Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, που τον έκρινε ένοχο για παράνομη βία και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και τον καταδίκασε σε φυλάκιση 11 μηνών με αναστολή.

Επίσης, διατάχθηκε ακούσια νοσηλεία, δηλαδή να εξεταστεί από ψυχίατρο και αν κριθεί να νοσηλευτεί, ενώ η ποινή αποφασίστηκε να είναι με αναστολή,

με τον όρο να συμμετέχει για ένα έτος σε συνεδρίες της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου.

Στη δίκη παρέστησαν τόσο η ανήλικη κοπέλα, όσο και η μητέρα της που κατέθεσε ως μάρτυρας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος εκτός από τους γονείς έχει οκτώ αδέλφια, τα τέσσερα από τα οποία αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα και νοσηλεύονται ή έχουν νοσηλευτεί.

Η συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου παρουσίασε έγγραφα σχετικά με την ψυχιατρική πάθηση που αντιμετωπίζει ενώ η μητέρα της ανήλικης ρώτησε το Δικαστήριο αν ο κατηγορούμενος από το 2012, που νοσηλεύτηκε μέχρι σήμερα παίρνει τα χάπια του.

«Είχα θολώσει, δεν ήξερα τι έκανα και επιτέθηκα στην ανήλικη πιάνοντάς την από το λαιμό και φιλώντας την», είπε ο ίδιος καταθέτοντας για το περιστατικό, ενώ σε ερώτηση της προέδρου του Δικαστηρίου απάντησε ότι μια φορά νοσηλεύτηκε. Ακόμη είπε ότι μένει με τους γονείς και τα αδέλφια του και ότι για κάποιο διάστημα δεν έπαιρνε χάπια, γιατί τα πετούσαν οι γονείς του.

Διαβάστε επίσης:

Μπόρις Τζόνσον: Συζητά με τον Ζελένσκι στο Κίεβο την παροχή περισσότερης βοήθειας

Μαργαρίτης Σχοινάς: Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στην ΕΕ μετά τις γαλλικές εκλογές

Γιώργος Καραϊβάζ: Τρισάγιο στη μνήμη του, έναν χρόνο μετά τον θάνατό του (Video/Photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επίθεση 35χρονου, Δεν,epithesi 35chronou, den