Επιμένει ο Κιλιτσντάρογλου: Δεν θα κοιμηθούμε απόψε, λαέ μου

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες στέλνει ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου με νέα ανάρτησή του στο Twitter.

«Η μυθοπλασία, η οποία ξεκίνησε με 60%, έχει πλέον πέσει κάτω από το 50. Οι παρατηρητές ψηφοδελτίων και οι υπάλληλοι των εκλογικών επιτροπών δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείπουν τις θέσεις τους. Δεν θα κοιμηθούμε απόψε, λαέ μου. Προειδοποιώ το Εκλογικό Συμβούλιο, πρέπει να παρέχετε την καταχώρηση των δεδομένων στις επαρχίες», ανέφερε.

Yüzde

60'lar ile başlayan kurgu şu anda 50'nin altına düştü. Sandık müşahitleri ve seçim kurullarındaki görevlilerimiz bulundukları yerden asla ayrılmasın. Bu gece uyumayacağız Halkım. YSK'yı uyarıyorum, illerdeki veri girişini sağlamak zorundasınız.

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) May 14, 2023

Ο κυβερνήτης της περιοχής της Τσάνκαγια στην Άγκυρα εξαπέλυσε βαρύτατες κατηγορίες για τις απαράδεκτες καθυστερήσεις στην καταμέτρηση των ψήφων από την περιοχή.

«Οι ψήφοι έχουν μετρηθεί ήδη δέκα ολόκληρες φορές, και κάθε φορά βγάζουν το ίδιο αποτέλεσμα, δηλαδή νιητή τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Καθώς το εκλογικό θρίλερ βρίσκεται σε πλήρξη εξέλιξη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να συγκεντρώνει ποσοστό οριακά πάνω από 50%, το Reuters «βλέπει» δεύτερο γύρο εκλογών στην Τουρκία σε 15 ημέρες.

Διαβάστε επίσης:

Ντιγιαρμπακίρ: Το Ανώτατο Εκλογικό Κέντρο δεν δέχεται το 72% υπέρ του Κιλιτσντάρογλου

Ερντογάν σε πολίτες: «Ευχαριστώ που ψηφίσατε στο όνομα της δημοκρατίας»

Στο Παρίσι έφτασε ο Ζελένσκι

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επιμένει, Κιλιτσντάρογλου,epimenei, kilitsntaroglou