Επιμένει ο Δανίκας για την πρώην σύντροφο του Παναγιωτόπουλου: «Η γυναίκα γιατί πήγε μαζί του;» (Video)

Τρεις μέρες μετά τη δήλωσή του στον ΣΚΑΙ που προκάλεσε αντιδράσεις, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Δανίκας αναφέρθηκε εκ νέου στην πρώην σύντροφό του Στάθη Παναγιωτόπουλου, κάνοντας λόγο για «προσωπική ευθύνη».

Ο δημοσιογράφος σχολίασε όσα έχουν αποκαλυφθεί τις τελευταίες ημέρες και χαρακτήρισε κατάπτυστο τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για τη δημοσιοποίηση των βίντεο της πρώην συντρόφου του.

Παράλληλα έκανε λόγο για «ανθυποκουλτούρα στην τηλεόραση» και «βόθρο» και αφού χαρακτήρισε «κακούργημα» την

κακή αισθητική, δείχνοντας την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» σχολίασε: «Πώς μπορεί ένας άνδρας να κάνει αυτό σε μία γυναίκα; Πώς γίνεται αυτό. Είναι απαράδεκτο».

«Υπάρχει ακόμα ένας παράγοντας. Η προσωπική ευθύνη. Πρέπει η γυναίκα να πάρει τη ζωή της στα χέρια της. Τι σημαίνει ανασφάλεια; Να καταπολεμήσει την ανασφάλειά της και τον εθισμό της. Γιατί πήγε μαζί του αυτή; Αν αυτός δεν ήταν σε αυτή την εκπομπή θα πήγαινε μαζί του; Ποτέ, είμαι σίγουρος για αυτό», είπε στη συνέχεια.

«Δεν θέλω να συνδέουμε το κακό το δικό του (του Στάθη Παναγιωτόπουλου) στην κοπέλα, με τον λόγο για τον οποίο εκείνη ήταν σε σχέση μαζί του», είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής. Ωστόσο εκείνος επέμεινε πως κατά τη γνώμη του «υπάρχει μία προσωπική ευθύνη στον καθένα».

«Δηλαδή, αυτό το κορίτσι δεν ήξερε ποιος είναι αυτός ο τύπος ο” Αρβυλόμαγκας”; Δεν μπορεί να έγινε ξαφνικά αυτό» είχε πει στον ΣΚΑΙ την περασμένη Τετάρτη. «Πρέπει οι γυναίκες να αποκτήσουν πιο αυστηρά κριτήρια στις σχέσεις τους… Δεν είναι ότι είναι υπεύθυνη, υπεύθυνος είναι αυτός, δεν το συζητάω. Αυτό είναι το αυτονόητο. Πάμε πέρα από το αυτονόητο τώρα», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Βέρτης: Ακυρώθηκαν οι εμφανίσεις του – Η ανακοίνωση του κέντρου που εμφανίζεται

Κακοκαιρία Carmel: Σε εξέλιξη η ψυχρή εισβολή – Στην Αττική τα χιόνια- Χιονοθύελλα σε Βίλια, Ιπποκράτειο Πολιτεία και Στενή Ευβοίας (Videos)

Γεωργιάδης: Δεν έχω αποκλείσει ποτέ άλλο μέτρο για τον κορωνοϊό πλην του lockdown

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επιμένει, Δανίκας, Παναγιωτόπουλου, Video,epimenei, danikas, panagiotopoulou, Video