Επικράτηση του Mega στη «μάχη» για την τηλεθέαση

Ακλόνητο από την πρώτη θέση προτιμήσεων και με ανέπαφο το μερίδιο του (13,7%) από την εβδομαδιαία πίτα τηλεθέασης παρέμεινε το Mega το προηγούμενο επταήμερο και σε σύγκριση με την προπερασμένη εβδομάδα.

Ο Σκάι βελτίωσε το δικό του κομμάτι και μείωσε τη διαφορά με το Mega και κάτι ανάλογο συνέβη και με το μερίδιο του Alpha, που μοιάζει να κάνει «στενό μαρκάρισμα» στον Σκάι με την μεταξύ τους διαφορά

στο 0,2%.

Ελαφρά υποχώρηση είχε ο ΑΝΤ1 ενώ σταθερό διατήρησε το μερίδιο του το Star.

To Open από τη μια εβδομάδα στην άλλη είδε το μέγεθος του κομματιού του να αυξάνεται (μεταβολή σχεδόν κατά μια ποσοστιαία μονάδα) και κάτι ψιλά «τσίμπησε» το Μακεδονία TV.

Εξόφθαλμη ήταν η υποχώρηση της ΕΡΤ1. Από το 8,3% επέστρεψε την περασμένη εβδομάδα στο 5,5%. Του χρόνου πάλι με τη Eurovision.

Έχει ενδιαφέρον ότι η μείωση κατά 2,8% του μεριδίου της ΕΡΤ1 δεν απορροφήθηκε ακριβώς με επιμερισμό σε όλα τα άλλα κανάλια. Άλλωστε κάποιοι έχουν εξαιρέσει από τις επιλογές τους τα παραδοσιακά κανάλια και αναζητούν την τηλεοπτική ψυχαγωγία τους σε άλλες πηγές θέασης, όπως το Netflix, άλλα κανάλια σε συνδρομητικές πλατφόρμες, κάτι που σημειώνει και η Nielsen στις μετρήσεις που διενεργεί.

Διαβάστε επίσης:

Τα… έβαλε με την Google η Γερουσία των ΗΠΑ – Νέο νομοσχέδιο για διαφάνεια στα Ψηφιακά

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος καλεσμένος του Γιώργου Κουβαρά στην ΕΡΤ

Άγριες Μέλισσες: Το καταστροφικό σχέδιο του Ακύλα μπαίνει σε εφαρμογή

Keywords
Τυχαία Θέματα