«Επενδυτής» Νεωρίου

Μεγαλόπνοα τα σχέδια των αμερικανών επενδυτών στο Νεώριο Σύρου. Άνοιξε μεν το ναυπηγείο με στήριξη ισχυρών εγχώριων πολιτικών παραγόντων αλλά και αμερικανικών συμφερόντων, αλλά η διοίκηση μαθαίνουμε ότι δεν τα πάει καλά, ούτε με τους εργαζόμενους ούτε με διάφορους φορείς της Σύρου.

Οι περισσότεροι εξ’αυτών που διαμαρτύρονται χρεώνουν στον «επενδυτή» κ. Ξενοκώστα, αλαζονεία και έλλειψη διάθεσης για συνεννόηση. Μαθαίνω μάλιστα, ότι βουλευτές της αντιπολίτευσης ετοιμάζουν να φέρουν στη Βουλή, διάφορα προβλήματα που έχουν προκύψει.

Την
χρίζουν διάδοχο

Ότι η Εφη Ακτσιόγλου αντικατέστησε στον τομέα της οικονομίας τον Ευκλείδη Τσακαλώτο είναι γνωστό. Είναι μια επιλογή του Τσίπρα, με μέλλον παρά τις αδυναμίες που μπορεί να έχει μιας και δεν είναι και ευρυμαθής στα οικονομικά.

Χρόνο έχει, όρεξη μπόλικη, δεν μπορεί θα μάθει. Το ζήτημα είναι πως με αφορμή αυτή την αναβάθμιση, κάποιοι διαρρέουν ότι έχει βάλει πλώρη για διάδοχος του Τσίπρα!

Ορισμένα στελέχη φαίνεται ότι βιάζονται – και κάποια κέντρα εκτός ΣΥΡΙΖΑ- και δε φροντίζουν να κόψουν τα σενάρια…θερινής νυκτός.

Keywords
Τυχαία Θέματα