Ένοπλος στο Σύνταγμα: «Θα σας κόβω τα κεφάλια, η Καινούργιου είναι νεκρή» – Άτομο με βαριά ψυχιατρικά προβλήματα (photos/video)

Αναστάτωση και πανικό προκάλεσε ένας 37χρονος άνδρας σήμερα (31/5) τα ξημερώματα, καθώς εμφανίστηκε στην πλατεία Συντάγματος κρατώντας μία καραμπίνα και απειλούσε να ανοίξει πυρ.

credit: social media

Ο άνδρας εμφανίστηκε ημίγυμνος μπροστά από τη Βουλή, κρατώντας ένα πανό το οποίο έγραφε «Βασιλιάς Μίνωας, πραξικόπημα» και φώναζε ακατάληπτα πράγματα.

credit: social media

Νωρίτερα, είχε προειδοποιήσει με ανάρτησή του στα social media, απειλώντας πως θα κάνει πραξικόπημα

στη Βουλή και πως «θα σας κόβω τα κεφάλια έναν έναν και θα σας κάψω ζωντανούς».

Η ανάρτηση του 37χρονου:

«Πραξικόπημα στην βουλή βασιλιάς Μίνωας δικαστής της Αβύσσου. Μόνος μου. Έρχομαι οπλισμένος στην βουλή.

Πολιτικοί, εφοπλιστές, τραπεζίτες, εισαγγελείς, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα, άτομα της τηλεόρασης είστε νεκροί όλοι από αυτοκτονία.

Μόλις πεθάνω θα γίνει σεισμός Αρμαγεδων. Θα επιστρέψω σε 3 μέρες Θεός της φωτιάς και θα αυτοκτονήσετε όλοι. Θα σας κόβω τα κεφάλια έναν έναν και θα σας κάψω ζωντανούς, άνδρες και γυναίκες δεν έχει χάρισμα σε κανέναν.

Καλώ πανελλαδική επανάσταση. Λιθοβολισμός σε όσους αναφέρω μέχρι θανάτου. Διαταγή Βασιλέας Μίνωας. Κουμμουνιστές, αναρχικοί, ρομά, εθνικιστές, πολίτες, αστυνομικοί, στρατιωτικοί, απαγορεύω την έξοδο τους από την χώρα. Αποκεφαλισμό, λιθοβολισμό δημόσιο μπροστά σε κάμερες. Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι δεξί χέρι του βασιλιά, συλλαμβάνονται όλοι μετά από τον σεισμό και θα ακρωτηριαστούν και καούν με εκτέλεση από μένα. Τιμωρία θάνατος.

Ο Νίκος Κοκλωνης και ο Καλλίδης θέλανε να τρολάρουν τον βασιλιά και τον Θεό. Αποκεφαλισμό δημόσιος στην πλατεία Συντάγματος όλοι οι διάσημοι. Μου κάνει κούκου σας απαντάει ο Θεός και θα σας γ@@@ όλους.

Ενημερώστε όλο τον πλανήτη ξεκινάω Πραξικόπημα.

Υ. Σ Η Κατερίνα Καινούργιου απορρίπτεται από βασίλισσα είναι νεκρή μαζί με τους υπόλοιπους. Χειλόπιτα από τον Θεό για ασέβεια τιμωρήθηκε με θάνατο».

credit: social media«Είμαι ο άγγελος του Θεού»

Ο 37χρονος χαρακτηρίζεται ως άτομο με βαριά ψυχιατρικά προβλήματα.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 37χρονος οδηγήθηκε στην κρατική ασφάλεια μετά τη σύλληψή του, ωστόσο δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία μαζί του, καθώς ανέφερε μόνο ασυναρτησίες λέγοντας «είμαι ο άγγελος του Θεού» και αλλά παρόμοια.

Γι’ αυτό το λόγο, αναμένεται να οδηγηθεί σε νοσοκομείο για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται, είχε αποκοπεί ακόμα και από την οικογένεια του.

Διαβάστε επίσης:

Μαγνησία: Χειροπέδες σε 44χρονο για αρχαιοκαπηλία – Είχε κάνει το σπίτι του… «μουσείο» (photos)

Μήλος: Το πρόβατο «μασκότ» του νησιού που πάει ακόμη και… σούπερ μάρκετ! (video)

Κηδεία Δάκη: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο του τραγουδιστή (Videos/ Photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα