«Ενώπιος-Ενωπίω» με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

MEDIA

 

Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram, ο Νίκος Χατζηνικολάου ανακοίνωσε την συνέντευξη που θα του παραχωρήσει ο πρωθυπουργός στην πρεμιέρα της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» στον ΑΝΤ1 την προσεχή Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 23:45.

Πρόκειται για την πρώτη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τις εκλογές και όπως προανήγγειλε ο γνωστός δημοσιογράφος θα πρόκειται

για μια αυτοβιογραφική συνέντευξη-εξομολόγηση για την προσωπική και πολιτική του διαδρομή,από τα παιδικά του χρόνια μέχρι σήμερα. 

«Ο πρωθυπουργός κ.Κυριάκος Μητσοτάκης,την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου,στις 23:45,στην πρώτη συνέντευξή του μετά τις εκλογές,στο Ενώπιος-Ενωπίω και στον Αντέννα! Μια αυτοβιογραφική συνέντευξη-εξομολόγηση για την προσωπική και πολιτική του διαδρομή, από τα παιδικά του χρόνια μέχρι σήμερα! Συντονιστείτε», έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος. 

    
View this post on Instagram         

Ο πρωθυπουργός κ.Κυριάκος Μητσοτάκης,την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου,στις 23:45,στην πρώτη συνέντευξή του μετά τις εκλογές,στο Ενώπιος-Ενωπίω και στον Αντέννα! Μια αυτοβιογραφική συνέντευξη-εξομολόγηση για την προσωπική και πολιτική του διαδρομή,από τα παιδικά του χρόνια μέχρι σήμερα! Συντονιστείτε!

A post shared by NIKOS (@nikoschatzinikolaou) on Oct 7, 2019 at 1:53pm PDT

Κυριάκος ΜητσοτάκηςεκπομπήτηλεόρασηΑΝΤ1Νίκος ΧατζηνικολάουHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα