Ελένη Βιτάλη: Ακύρωσε συναυλία της στο Ισραήλ – Οργισμένος ο Ισραηλινός τραγουδιστής (Video)

Την εμφάνισή της στο Ισραήλ για μια συναυλία ακύρωσε η Ελένη Βιτάλη, με την Πίτσα Παπαδοπούλου να παίρνει, εν τέλει, τη θέση της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου στο Πρωινό, η ερμηνεύτρια θα βρισκόταν στο πλευρό ενός γνωστού Ισραηλινού τραγουδιστή, στις 28 Μαΐου, σε μια τιμητική προς εκείνον συναυλία, ενώ η εν λόγω εμφάνιση ήταν προγραμματισμένη από τον Οκτώβριο του 2023.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ισραηλινός τραγουδιστής έγινε έξαλλος με την απόφαση της Ελένης Βιτάλη να μην παρευρεθεί τελικά, ενώ αμφισβητεί τους λόγους που επικαλέστηκε.

«Σας ενημερώνουμε υπεύθυνα, εκ μέρους της κ. Ελένης Βιτάλη ότι δεν θέλει να πάει τώρα να δώσει συναυλία στο Ισραήλ, διότι φοβάται λόγω του πολέμου. Ο μόνος λόγος είναι αυτός και κανένας άλλος! Μακάρι να τελειώσει ο πόλεμος και φυσικά θα πάει. Φοβάται, δεν θέλει να πάει τώρα! Έχουμε ενημερώσει τους διοργανωτές» ανέφερε, συγκεκριμένα, συνεργάτης της Ελένης Βιτάλη δικαιολογώντας την εν λόγω απόφαση, με τον Ισραηλινό τραγουδιστή να μην πείθεται, ωστόσο, από την αιτιολογία, κατηγορώντας την -μεταξύ άλλων- για ασέβεια.

«Λίγο πριν τη συναυλία μου στο Ηangar 11 όπου γιορτάζω 30 χρόνια καριέρας, η τραγουδίστρια Ελένη Βιτάλη αποφάσισε να ακυρώσει την άφιξή της στο Ισραήλ και τη συμμετοχή της στη συναυλία λόγω αλληλεγγύης της στον Παλαιστινιακό λαό. Και χωρίς να “απολογηθεί” καθόλου. Όλα είναι ήδη έτοιμα και κλεισμένα για το σόου και παρόλο που είχε όλο τον χρόνο να εκφράσει γενναία την πολιτική της θέση, επέλεξε να επιβεβαιώσει την ημερομηνία για τη νέα συναυλία. Η Ελένη ενήργησε με ασέβεια προς τον εαυτό της γενικότερα και προς το κοινό ειδικότερα. Και λόγω προσβολή προς εμένα και το κοινό δεν ενδιαφέρομαι να φιλοξενήσω ή να παίξω μαζί με όποιον μισεί το Ισραήλ. Στη θέση της θα έρθει η τεράστια τραγουδίστρια Πίτσα Παπαδοπούλου που αμέσως απάντησε θετικά στην πρόσκλησή μου. Τιμή μου» δήλωσε.

Από την πλευρά της, η Πίτσα Παπαδοπούλου τόνισε ότι δεν έχει κανέναν λόγο να μην πάει, όπως άλλωστε έχει κάνει και στο παρελθόν, καθώς έχει συνεργαστεί ξανά με τους ίδιους ανθρώπους. Επισήμανε δε, ότι η απόφασή της αυτή δεν είναι σε καμιά περίπτωση πολιτική θέση.

Διαβάστε επίσης:

Cate Blanchett: Στο Φεστιβάλ Καννών με φόρεμα που παραπέμπει στη σημαία της Παλαιστίνης (photos/video)

Ο Eminem πάντρεψε την κόρη του και έκανε πάρτι με 50 Cent και Dr. Dre

Έλενα Μαυρίδου για Δημήτρη Λάλο: Tο σχόλιο μετά την δημοσιοποίηση του διαζυγίου – «Άκομψη ενέργεια»

Keywords
Τυχαία Θέματα