Έλενα Τσαγκρινού: Οι δηλώσεις μετά την «κολασμένη εμφάνιση» στη Eurovision (Videos)

Η Έλενα Τσαγκρινού μίλησε στην κάμερα και στους φαν της, εκφράζοντας της ευγνωμοσύνη της, αμέσως μετά την πρόκρισή της στον τελικό της «Eurovision» έπειτα από μία εκπληκτική εμφάνιση στην «Ahoy Arena» του Ρότερνταμ.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τους ψήφους σας. Είμαστε όλοι κατενθουσιασμένοι. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, το ήθελα από την αρχή της καριέρας μου να έρθω σε αυτόν τον διαγωνισμό και να δω όλα αυτά τα όμορφα πράγματα που υπάρχουν στο εξωτερικό και την όμορφη αυτή σκηνή. Ευχαριστώ πολύ

για την αγάπη σας! Συνεχίστε να μας υποστηρίζετε» δήλωσε η τραγουδίστρια.

«Η «Eurovision» δεν έχει καμία σχέση με ό, τι έχω κάνει έως σήμερα. Αγχώθηκα όταν άργησαν να ανακοινώσουν την πρόκρισή μας», επισήμανε η Έλενα Τσαγκρινού στο «Pop Up», μιλώντας για τα συναισθήματά της και την πρόκρισή της στον τελικό. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις συμμετοχές του Ισραήλ, της Ιταλίας και της Μάλτας που ξεχώρισε, τους followers της που αυξήθηκαν τις τελευταίες μέρες αλλά και στην επικοινωνία που είχε με τους δικούς της και τον σύντροφό της Mike πριν ανέβει στη σκηνή.

«Είμαστε 4 χρονια μαζί. Συνεργαζόμασταν και στην αρχή ήμασταν φίλοι», δηλώνει ο Mike, μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα» – που θα προβληθεί απόψε – για το όνειρο και τη συμμετοχή της συντρόφου του, Έλενας Τσαγκρινού, στη «Eurovision» αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν.

Ειδήσεις σήμερα

GNTM: Δείτε ποια παίρνει τη θέση της Βίκυς Καγιά! (Video)

Eurovision 2021: Ανατροπή στα στοιχήματα – Ανέβηκε η Ελλάδα, με την κορυφή «φλερτάρει» η Κύπρος! (Video)

Άγριες Μέλισσες: Δραματικό φινάλε – Πότε θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έλενα Τσαγκρινού, Eurovision Videos,elena tsagkrinou, Eurovision Videos