Είπε το «ναι» ο Κρστίτσιτς για την ΑΕΚ

ΑΘΛΗΤΙΚA

Για οριστική συμφωνία του Νέναντ Κρστίτσιτς με την ΑΕΚ κάνουν λόγο τα μέσα από τη Σερβία, που τονίζουν πως απομένει το τελικό ΟΚ από τη μεριά του Ερυθρού Αστέρα για να ολοκληρωθεί η πρώτη μεταγραφή της Ένωσης στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Όπως γράφει το mozzartsport, η ΑΕΚ έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον 28χρονο Σέρβο μέσο για συμβόλαιο τριών χρόνων με οψιόν για ακόμα ένα έτος και με ετήσιες απολαβές

500.000 ευρώ. Μάλιστα, όπως τονίζεται, ο Κρστίτσιτς απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης που είχε από τον Ερυθρό Αστέρα, και η οποία ανερχόταν στα 300.000 ευρώ τον χρόνο μέχρι το 2023, για να αποδεχθεί εκείνη της Ένωσης.

Πλέον, η ΑΕΚ εντείνει την πίεση προς τους «ερυθρόλευκους» και έχει με το μέρος της τόσο την πλευρά του παίκτη όσο και τα χρονικά περιθώρια, αφού το συμβόλαιο του μεταγραφικού της πόθου λήγει το καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει ότι ο Ερυθρός Αστέρας κινδυνεύει να τον χάσει ως ελεύθερο.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ από τη Σερβία, η πρόταση της ΑΕΚ ύψους 250.000 ευρώ απορρίφθηκε εκτιμάται ότι οι «κιτρινόμαυροι» μπορεί να πετύχουν το deal στις 500.000 ευρώ και όχι στο 1 εκατ. Ευρώ που αξιώνει η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα.

Νέναντ ΚρστιτσιτςΑΕΚΕρυθρός ΑτέραςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα