Είναι 11 ετών και έχει το ύψος και το βάρος ενός νηπίου

ΚΟΣΜΟΣ

Ένα 11χρονο κορίτσι από την Ινδία έχει το ίδιο ύψος και βάρος με ένα νήπιο εξαιτίας μιας σπάνιας ασθένειας. Η Parisikha Das έχει ύψος 58 πόντων και βάρος εννέα κιλών ενώ δεν έχει τη δυνατότητα ούτε να περπατήσει ούτε να μιλήσει. Οι κάτοικοι του χωριού όπου ζει, αντιμετωπίζουν το κορίτσι αυτό ως ένα ιδιαίτερο παιδί που αγαπούν ιδιαίτερα.

Η μαμά του παιδιού, Rekha Das, μιλώντας για την κόρη της είπε τα εξής: «Η κόρη μου είναι το πιο αγαπητό παιδί όλου του χωριού. Έχει κερδίσει την αγάπη

του καθενός. Έρχονται να τη συναντήσουν παρά το γεγονός ότι δε μπορεί να μιλήσει. Κάθονται μαζί της και παίζουν με τις ώρες». Ωστόσο, τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της παραδέχονται ότι είναι μία κατάσταση που δύσκολα μπορεί να διαχειριστεί κανείς, ενώ πρόσθεσε ότι έχει άλλα δυο παιδιά, ένα κορίτσι 13 ετών και ένα αγόρι 15 ετών τα οποία είναι απολύτως υγιή. Ακόμα και στην περίπτωση της Parisikha Das, εξομολογείται, όλα έδειχναν φυσιολογικά τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της όσο και κατά τη γέννησή της.

"Δεν είχε γίνει αντιληπτό ότι έπασχε από κάποια ασθένεια, παρά μόνο στην ηλικία των δύο ετών που το παιδί σταμάτησε να αναπτύσσεται" δήλωσε χαρακτηριστικά.

11χρονο παιδίδιακοπή ανάπτυξηςσπάνια ασθένειαΙνδίαMedia Gallery: Has video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα