Φυλάκιση 16 ετών για τον «δράκο του Αμαρουσίου»-Τι είπε στην απολογία του

ΕΛΛAΔΑ

Ποινή κάθειρξης 16 ετών και δύο μηνών χωρίς αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 1.000 ευρώ, επέβαλε το μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας στον 29χρονο δράστη που κατηγορείται για 6 απόπειρες βιασμού στην περιοχή του Αμαρουσίου.
Το δικαστήριο τον έκρινε ομόφωνα ένοχο χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό, όπως ζητούσε η υπεράσπισή του, υποστηρίζοντας ότι ο δράστης είναι μειωμένου καταλογισμού.

Απολογούμενος ο 30χρονος επανέλαβε ότι δεν είχε πρόθεση να βιάσει τις γυναίκες στις οποίες επιτέθηκε αλλά μόνο "να

τις ταπεινώσει" όπως ταπείνωσε και αυτόν "η Τζωρτζέτα", η σύντροφος του η οποία τον απέρριψε και τον πλήγωσε. Κατά τον κατηγορούμενο η απόρριψη από την γυναίκα αυτή, ήταν κάτι που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ενώ η ταπεινωτική συμπεριφορά της προς αυτόν του δημιούργησε προβλήματα με "παραισθήσεις και φωνές που άκουγε" να τον παροτρύνουν να "ταπεινώσει" άλλες γυναίκες βλέποντας σε αυτές την Τζωρτζέτα. Ο κατηγορούμενος είπε πως αγάπησε πολύ την γυναίκα αυτή και την βοηθούσε οικονομικά και συναισθηματικά ώστε να σταματήσει να εργάζεται ως ιερόδουλος, να μάθει καλά ελληνικά , καθώς ήταν από την Ρουμανία και να παντρευτούν. Εκείνη ενώ στην αρχή συμφωνούσε με όλα αυτά και του είχε πει να κάνουν μαζί ένα παιδί, αργότερα τον απέρριψε ενώ κάποια στιγμή επανήλθε και ήθελε να πηγαίνει μαζί της στο στούντιο που δούλευε "και να βλέπω τι έκανε με τους πελάτες". Όπως είπε ο κατηγορούμενος "δεν άντεχα, της έλεγα "γιατί μου το κάνεις αυτό"; Μου έλεγε "αυτή είναι η δουλειά μου και πρέπει να την αποδεχθείς"..Μετά χωρίσαμε οριστικά. Με απέφευγε".

Ο κατηγορούμενος απαντώντας σε ερωτήσεις τόσο της προέδρου όσο και της Εισαγγελέως υποστήριξε ότι όλες οι πράξεις του ήταν θέμα παρόρμησης και των φωνών που άκουγε "Ήμουν άρρωστος, παίρνω φάρμακα. Τώρα κατάφερα να ξεπεράσω αυτή τη γυναίκα που μου κατέστρεψε τη ζωή, Δεν τη θέλω πια, ούτε την μισώ ούτε την αγαπώ. Θέλω την επιείκεια σας για να ενταχθώ ξανά στην κοινωνία" είπε στην απολογία του.

δράκος ΑμαρουσίουαπολογίαφυλάκισηβιασμόςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα