Έγκλημα στον Βόλο: Ο βαφτισιμιός της 75χρονης ο δράστης

Βρέθηκε ο δράστης της δολοφονίας της 75χρονης γυναίκας στο Βόλο. Πρόκειται για τον 40χρονο βαφτισιμιό της.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του Βόλου, thenewspaper.gr, στην αποθήκη του υπογείου της πολυκατοικίας όπου εντοπίστηκε το πτώμα της 75χρονης, βρέθηκε και η σφουγγαρίστρα με τον κουβά που χρησιμοποίησε για να καθαρίσει τα αίματα ο δράστης.

Μέσα στα κλινοσκεπάσματα που χρησιμοποίησε ο δράστης για να τυλίξει το πτώμα βρέθηκε και η ταινία που τοποθέτησε στο κεφάλι του πτώματος ώστε να μην τρέχει το αίμα της, ενώ ταυτόχρονα ο δράστης

είχε τυλίξει τα πόδια του θύματος με μαύρη σακούλα απορριμμάτων για να είναι βέβαιος πως δεν θα στάζει αίμα.

Όπως τονίζει με το βολιώτικο Μέσο, ο άνδρας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία για διάφορες υποθέσεις, ενώ η σχέση του με το θύμα ήταν οικονομική καθώς η ηλικιωμένη τον τροφοδοτούσε χρηματικά. Οι εκτιμήσεις για τα κίνητρα θέλουν τον δράστη να ζητάει περισσότερα χρήματα αλλά να μην τα παίρνει από εκείνη.

Εικάζεται πως την ημέρα που η γυναίκα εξαφανίστηκε, ο δράστης της τηλεφώνησε για να συναντηθούν στο διαμέρισμα της και εκεί φαίνεται να την τραυμάτισε και στη συνέχεια να την μετέφερε σε αποθήκη του υπογείου όπου και την μαχαίρωσε άλλες 20 φορές πλημμυρίζοντας στο αίμα τον χώρο.

Διαβάστε επίσης:

Δένδιας: «Με την Άγκυρα αυτή τη στιγμή έχουμε διάλογο κωφών»

Συλλαλητήριο πληγέντων στο Σύνταγμα: «Είμαστε μια γροθιά» (Video)

Μπάιντεν: «Κολοσσιαία εξέλιξη» η έγκριση του σχεδίου για τις νέες υποδομές των ΗΠΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα