Έφτιαξε λογαριασμό στο Twitter η Τζένιφερ Λόρενς – Μιλά για το Black Lives Matter (Photos | Video)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Το δικό της προφίλ στο Twitter δημιούργησε η Jennifer Lawrence.

Η 29χρονη σταρ εντάχθηκε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης νωρίτερα αυτό το μήνα και μοιράστηκε το πρώτο της tweet στις 16 Ιουνίου.

Η  Jennifer

Lawrence είπε στο παρελθόν ότι δεν θα είχε ποτέ λογαριασμό στο Instagram, αλλά απέκτησε από τότε που αποφάσισε να κάνει το ντεμπούτο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μέχρι στιγμής το Twitter της ηθοποιού - το οποίο έχει το όνομα @JLawrence_RepUs - έχει μόλις 3.500 ακόλουθους.

Η ηθοποιός χρησιμοποιεί την τεράστια πλατφόρμα για να μιλήσει για το κίνημα Black Lives Matter, αφού μοιράστηκε μια σειρά από tweets που υποστηρίζουν τις πρόσφατες διαμαρτυρίες.

Η εικόνα προφίλ που χρησιμοποίησε η Jennifer προέρχεται από την διαφημιστική εικόνα της καμπάνιας της Unbreaking America: Solving the Corruption Crisis.

Η  Jennifer Lawrence και ο διευθυντής της εκστρατείας για την καταπολέμηση της διαφθοράς, Josh Silver περνούν μέσα από τρεις ζωές που δείχνουν τι συμβαίνει με τη διαφθορά σε μια ταινία μικρού μήκους.

Το σύντομο βίντεο σκοπό έχει να δείξει τι είναι λάθος, πώς μπορούν να βοηθήσουν να το διορθώσουν και τι μπορούν να κάνουν οι θεατές μόνοι τους.

Η Jennifer Lawrence, η οποία είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου για το RepresentUs, συνεχίζει να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα για καλό σκοπό, καθώς στο πρώτο της tweet εξήγησε πώς ένας στους τέσσερις μαύρους στην Αμερική θα φυλακιστεί κάποια στιγμή στη ζωή του λόγω ενός διεφθαρμένου συστήματος.

Στο βίντεο που εξηγεί τη διαφθορά, η Τζένιφερ έγραψε: «Σχεδόν 1 στους 4 Μαύρους στην Αμερική θα φυλακιστούν κάποια στιγμή στη ζωή τους.

Σε αυτό το σύντομο βίντεο, το @omarepps & @desmondmeade εξηγούν πώς η διαφθορά έχει σπάσει το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης μας - και τι μπορούμε να κάνουμε για να το διορθώσουμε».

Ένα άλλο tweet αφορούσε την αδικία εναντίον της Breonna Taylor, μιας 26χρονης Αφροαμερικανής τεχνικού περίθαλψης έκτακτης ανάγκης, η οποία πυροβολήθηκε θανάσιμα από αστυνομικούς του Louisville Metro στις 13 Μαρτίου 2020.

Jennifer LawrenceTwitterBlack Lives MatterΔιαφθοράHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα