Έφτιαξαν παιχνίδι καρτών «Υπερατού» με Έλληνες οπλαρχηγούς ενόψει της επετείου του 1821 (photos)

ΕΛΛAΔΑ

 

Θυμάστε τα παιχνίδια με κάρτες που παίξαμε όλοι μικροί, τα οποία είχαν διάφορα μοντέλα αυτοκινήτων, μοτοσικλετών, αεροσκαφών κλπ και σύγκριναν τα διάφορα χαρακτηριστικα τους; Ενδεχομένως κάποιοι γονείς να τα παίζετε ακόμη με τα παιδιά σας.

Το πολεμικό μουσείο σε συνεργασία με γνωστή ελληνική εταιρεία παιχνιδιών  είχε την, αν μη τι άλλο, ... πρωτότυπη ιδέα να δημιουργήσει ένα τέτοιο παιχνίδι με πρωταγωνιστές στις κάρτες τους ήρωες του 1821.

Το παιχνίδι αυτό φτιάχτηκε

στο πλαίσιο μίας σειράς αντίστοιχων με θέμα την ελληνική επανάσταση

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «Η νέα σειρά «1821»,  δημιουργήθηκε με γνώμονα την καλλιέργεια τη παιδείας , και της μάθησης παιδιών και μεγάλων, για το πολύ σημαντικό θέμα των 200 χρόνων από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης. Σκοπός της σειράς «1821» είναι μέσω μιας σειράς ψυχαγωγικών και εκπαιδευτικών παιχνιδιών να  ενισχύσουν την γνώση παιδιών και μεγάλων σε θέματα εθνικής πατριδογνωσίας αλλά να αποτελέσουν και ένα πρωτόγνωρο εργαλείο μάθησης και διδασκαλίας για τους δασκάλους και καθηγητές όλης της χώρας.

Τα επετειακά παιχνίδια είναι:

•             ΥΠΕΡΑΤΟΥ «1821» – Σύγκρινε χαρακτηριστικά των οπλαρχηγών όπως οι μάχες τους, η τακτική τους και άλλα πολλά!

•             ΚΥΝΗΓΙ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ «1821» –Μάθε τα πάντα για την Επανάσταση με 1200 ερωτήσεις!

•             ΤΑ ΞΕΦΤΕΡΙΑ «1821» – Διασκεδαστικές κάρτες ταχύτητας , παρατηρητικότητας που ανακαλύπτεις την γνώση παίζοντας !

•             «1821» Η ΜΑΧΗ – Παιχνίδι Στρατηγικής και ρίσκου με πάνω 200 μινιατούρες Ελλήνων και Οθωμανών για να ζήσεις την δράση του Αγώνα!

•             «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ» «1821» Πρόσωπα και Μάχες της Επανάστασης – Ιστορικό Βιβλίο με δραστηριότητες και επιτραπέζιο παιχνίδι!

 

 

ΥΠΕΡΑΤΟΥκάρτεςΟΠΛΑΡΧΗΓΟΙ1821Has video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα