Εύκολες ασκήσεις -και στη θάλασσα- για να καίτε πολλές θερμίδες

ΥΓΕΙΑ

Ναι, το ξέρουμε, η γυμναστική μπορεί να γίνει εξαιρετικά βαρετή, ιδίως μέσα στο γυμναστήριο, όπου πηγαίνετε από επανάληψη σε επανάληψη. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να γυμνάζεστε σχετικά εύκολα, ακόμα και στις διακοπές σας. Και δεν χρειάζεται να ξοδεύετε άπειρες ώρες για να γυμνάζεστε: μισή ώρα την ημέρα κάνοντας αυτές τις ασκήσεις είναι αρκετή για να κάψετε πολλές άχρηστες θερμίδες.

Ιδού, λοιπόν, οι ασκήσεις που

μέσα σε λίγο χρόνο μας γυμνάζουν επαρκώς και μας βοηθούν να καίμε τις περιττές θερμίδες:

1. Κολύμπι: όχι δεν εννοούμε να πλατσουρίζετε στα ρηχά. Όμως μισή ώρα κανονικής κολύμβησης είναι αρκετή για να γυμνάσετε όλες τις μυικές ομάδες του σώματος και να κάψετε και 300-350 θερμίδες. Αρχίστε με έντονο ρυθμό και συνεχίστε πιο χαλαρά.

2. Κωπήλασία: εντάξει, δεν χρειάζεται να προετοιμαστείτε για το ντέρμπι μεταξύ Οξφόρδης και Κέμπριτζ. Είτε στο γυμναστήριο είτε στην παραλία, δοκιμάστε να κωπηλατήσετε περίπου ένα χιλιόμετρο και θα απαλλαγείτε από 200-250 θερμίδες.

3. Στεπ σε κυλιόμενο διάδρομο: μοιάζει με τις κυλιόμενες σκάλες και μέσα σε είκοσι λεπτά έχετε κάψει ως 300 θερμίδες.

4. TRX: το TRX μοιάζει με μεσαιωνικό βασανιστήριο, με όλα αυτά τα λάστιχα και τα χερούλια, αλλά μην το φοβάστε. Κάθε είδους άσκηση με το TRX μέσα σε μισή ώρα καίει από 200 ως 350 θερμίδες, ανάλογα με το ρυθμό και τις επαναλήψεις.

γυμναστικήκολύμβησηκωπηλασίαTRXστεπθερμίδεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα