Εφιαλτική νύχτα για τη Μάνδρα: Φούσκωσε το ρέμα, παγιδεύτηκαν άνθρωποι - Διακοπή της κυκλοφορίας (Video)

Σε επιφυλακή όλο το βράδυ ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής ΕΛΛAΔΑ

Δύσκολη αναμένεται να είναι η νύχτα για τους κατοίκους της περιοχής της Μάνδρας, καθώς φούσκωσε το ρέμα της Αγίας Αικατερίνης. Ωστόσο, η κατάσταση δεν έχει φτάσει στο σημείο στο οποίο ήταν το φθινόπωρο του 2017.

Στις περιοχές Μάνδρα - Μέγαρα -Ν. Πέραμος Αττικής η Πυροσβεστική έχει δεχτεί συνολικά 45 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και παροχές βοηθείας. Επιχειρούν 50 Πυροσβέστες με 20 οχήματα ενώ προληπτικά βρίσκονται στη περιοχή ένα ερπυστριοφόρο όχημα και μια βάρκα με δύτες της 1ης ΕΜΑΚ.

Οι

πυροσβέστες χρειάστηκε να επέμβουν σε δέκα περιπτώσεις για να απεγκλωβήσουν πολίτες από αυτοκίνητα που ακινητοποιήθηκαν κι από ταράτσες σπιτιών όπου κατέφυγαν για ασφάλεια, ενώ προληπτικά βρίσκονται σε επιφυλακή.

Η Πυροσβεστική θα βρίσκεται σε επιφυλακή όλο το βράδυ, καθώς η πρόγνωση καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) αναφέρει βροχόπτωση στις 03.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σε διακοπή της κυκλοφορίας στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Θηβών από τον κόμβο της Μάνδρας, στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο 34ο χλμ και στους οδούς Κοροπούλη και Ρόκα στη Μάνδρα, προχώρησε η Τροχαία, εξαιτίας της ισχυρής και έντονης βροχόπτωσης που έπληξε νωρίτερα την περιοχή και της συσσώρευσης υδάτων στους δρόμους. Η κυκλοφορία διακόπηκε και στην έξοδο Μάνδρας (κόμβος 1) της Αττικής Οδού στο ρεύμα προς Ελευσίνα,

Βίντεο από την πλημμύρα κατέγραψε κάτοικος Μάνδρας και ανήρτησε σε προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Μάνδρακυκλοφορίαδρόμοιεθνική οδόςκλήσειςΠυροσβεστικήHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα