Δυστύχημα Νέα Ιωνία: Πρωταθλητής crosscar ο 19χρονος που έχασε την ζωή του

Πρόκειται για τον πρωταθλητή αγώνων αυτοκινήτου Κωσταντίνο Τακιδέλλη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο το βράδυ της Τρίτης, όταν το όχημα που οδηγούσε έπεσε από την γέφυρα επί των οδών Κύμης και Καποδιστρίου και κατέληξε στο οδόστρωμα.

Ο οδηγός του οχήματος εγκλωβίστηκε και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του ίδιου, που ανασύρθηκε νεκρός και του συνοδηγού, που μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δυστύχημα οφείλεται στην υπερβολική

ταχύτητα που οδήγησε στην απώλεια ελέγχου του Ford Focus ST με  πεντακύλινδρο κινητήρα 2,5 λίτρων που επέβαιναν τα δύο νεαρά άτομα.



Η οικογένειά του, η οποία ασχολείται επί δεκαετίες με το χώρο του αυτοκινήτου είναι συντετριμμένη από την ξαφνική απώλεια του παιδιού τους ενώ το Αγωνιστικό Σωματείο του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού αποχαιρετά τον 19χρονο με την εξής ανάρτηση:

«Καλούς αγώνες στις πίστες του ουρανού Κωνσταντίνε. Το ΑΣΜΑ εκφράζει τα θερμά συλληπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι το τελευταίο θύμα της ασφάλτου».

Ο Κωνσταντίνος είχε στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία crosscar τον  Δεκέμβριο του 2021 στη Χαλκίδα με τον πατέρα του Μιχάλη, να τον συνοδεύει στους αγώνες.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Αγνωστοι «σήκωσαν» ολόκληρο το περίπτερο του Χαμόγελου του Παιδιού! (videos)

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν θα ομολογήσει ποτέ», εκτιμά ο ερευνητής Τσούκαλης

Απλήρωτοι λογαριασμοί: «Πανδημία» σκότους με πάνω από 1.000 διακοπές ρεύματος καθημερινά (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα