Δύο Ξένοι: Το ζευγάρι που δεν υπήρχε στο αρχικό σενάριο – «Το ποσό που παίρναμε ήταν γελοίο»

Για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Δύο ξένοι» μίλησε ο Φώτης Σπύρος ο οποίος υποδυόταν έναν από τους μαθητές του «Κωνσταντίνου Μαρκορά».

Ερωτηθείς για τα χρήματα σε αυτήν τη δουλειά, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι το ποσό που έπαιρνε τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι που υποδύονταν μαθητές ήταν «γελοίο».

«Εμείς οι μαθητές του Μαρκορά παίρναμε ένα γελοίο ποσό, οπότε δεν το κάναμε για τα χρήματα όλο αυτό. Η συμφωνία μας από την παραγωγή

ήταν να είμαστε εκεί όλη μέρα γιατί μπορεί να ερχόταν στον Αλέξανδρο Ρήγα να μας βάλει ανά πάσα στιγμή μέσα σε σκηνή, παρ’ ότι δεν υπήρχαμε στο αρχικό σενάριο. Οπότε καθόμασταν σε ένα καμαράκι και περιμέναμε αν τύχει κάτι» τόνισε.

Σε κάθε περίπτωση, ο Φώτης Σπύρος αναγνωρίζει ότι η συμμετοχή του σε αυτή τη σειρά τον βοήθησε επαγγελματικά.

«Ήταν τα πάντα αυτός ο ρόλος και αυτή η σειρά για μένα. Με βοήθησε στη μετέπειτα πορεία μου και μετά από τόσα χρόνια μου κάνεις συνέντευξη για την σειρά. Αυτό είναι το πιο σπουδαίο» υπογραμμίζει.

Όταν πήρα το σενάριο στα χέρια μου, ήταν μια δυο ατάκες. Θυμάμαι με την Άβα Γαλανοπούλου είδαμε ότι οι ρόλοι μας είναι πάρα πολύ μικροί και «ανοίξαμε» τους ρόλους για να φανούμε. Πράγμα που άρεσε εν τέλει στον Αλέξανδρο. Ούτε χαστούκια έτρωγα στο αρχικό σενάριο, ούτε είχα σχέση με την Άβα, αλλά προέκυψε στην πορεία.

Απαντώντας, τέλος, στο τι είναι αυτό που -κατά τη γνώμη του- κάνει αυτή τη σειρά αγαπημένη στα μάτια των τηλεθεατών ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, ο ηθοποιός επισημαίνει:

«Είναι η αθωότητα με την οποία έγινε και οι προθέσεις μας μαζί με τη διάθεσή μας, ήταν όμορφες. Οι καλοί ηθοποιοί, το έξυπνο σενάριο και το πάθος και η αγάπη όλων μας. Στη δουλειά μας υπάρχει δυστυχώς πάρα πολύ το εγωιστικό κομμάτι. Εδώ όμως, δεν το είδα. Και ο Αλέξανδρος και ο Δημήτρης και όλοι ήταν επαγγελματίες, ακομπλεξάριστοι και έξυπνοι», είπε συγκεκριμένα, μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν».

Διαβάστε επίσης:

Σούμα για Λιγνάδη, Φιλιππίδη: «Άλλο ένας βιασμός και άλλο μια κακή συμπεριφορά»

J2US: Το απρόοπτο και η viral …ζεϊμπεκιά του Θέμη Αδαμαντίδη (Video)

Ρούλα Πατεράκη: Ο Λιγνάδης «έκλεψε» την ιδέα μου – «Metoo και γω, με άλλον τρόπο» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δύο Ξένοι, – Το,dyo xenoi, – to