Δυο αστυνομικοί φτάνουν σε πάρτυ μετά από κλήση για διατάραξη κοινής ησυχίας και τους περνάνε για...στρίπερς

ΚΟΣΜΟΣ

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν αρκετές φορές να εξηγήσουν ότι είναι «πραγματικοί» αστυνομικοί.

Όταν δυο αστυνομικοί πήγαν στο σημείο όπου γινόταν ένα παρτυ μετά από μια κλήση για διατάραξη κοινής ησυχίας, ίσως το τελευταίο που περίμεναν ήταν ότι θα τους περνούσαν για στρίπερς.

Οι αστυνομικοί έφτασαν σε ένα σπίτι στο Μπενφορντ της νοτιοδυτικής Γερμανίας, και βρέθηκαν περικυκλωμένοι από 10 γυναίκες, η μια από τις οποίες έκλεινε τα 50 της χρόνια.

Οι γυναίκες υπέθεσαν ότι οι αστυνομικοί ήταν στρίπερς,

και άρχισαν να αγκαλιάζουν τους δυο άντρες και να τους βγάζουν φωτογραφίες, ανέφερε η εφημερίδα «The Local».

Σύμφωνα με μια ανακοίνωση στην έκθεση που κατατέθηκε από τους αστυνομικούς για το περιστατικό, δυο εξ αυτών, μια 20χρονη και μια 50χρονη, προσπάθησαν «αρκετές φορές» να πουν στις άλλες γυναίκες ότι ήταν…αληθινοί αστυνομικοί, αλλά η προσπάθεια ήταν «τελείως αναποτελεσματική».

Οι γυναίκες, ύστερα, ενθουσιάστηκαν «αφάνταστα» όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν για τον αριθμό τηλεφώνου της γυναίκας η οποία είχε γενέθλια, παρόλο που κάτι τέτοιο είναι η τυπική διαδικασία που ακολουθεί η αστυνομία.

Οι γυναίκες τελικά συνειδητοποίησαν το λάθος τους όταν παρατήρησαν το περιπολικό που ήταν παρά πέρα. Χαμήλωσαν την μουσική, οι αστυνομικοί αντιμετώπισαν την παρεξήγηση με χιούμορ και ευχήθηκαν στην γυναίκα χρόνια πολλά.

αστυνομικοίστρίπερςμπέρδεψανγενέθλιαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα