ΗΠΑ: Αστυνομικός πυροβολεί μαύρο άνδρα, πεσμένο στο έδαφος και με τα χέρια ψηλά, δίπλα στον αυτιστικό ασθενή του (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Θύμα πυροβολισμού, από αστυνομικού έπεσε ένας 47χρονος στο Μαϊάμι. Ο 47χρονος Charles Kinsey, είπε μιλώντας σε τοπικό κανάλι ότι ο αστυνομικός τον πυροβόλησε τη στιγμή που προσπαθούσε να βοηθήσει τον ασθενή του που πάσχει από αυτισμό. Ο δικηγόρος του Kinsey έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που δείχνει ότι ο πελάτης του βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος και ζητάει από τους αστυνομικούς να μην τον πυροβολήσουν. Ο ασθενής του Kinsey, φαίνεται επίσης στο βίντεο να κάθετε στο έδαφος δίπλα του και να παίζει με ένα φορτηγό.

«Νόμιζα ότι ήταν ένα τσίμπημα από κουνούπι,

όταν με πυροβόλησαν είχα τα χέρια μου στον αέρα» είπε ο Kinsey και πρόσθεσε ότι «ρώτησα τον αστυνομικό γιατί με πυροβολείτε και απάντησε ότι δεν ξέρει».

Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο μετά από αναφορές ότι ένας άνθρωπος με όπλο απειλούσε να αυτοκτονήσει, ωστόσο από το βίντεο φαίνεται ότι ο αυτιστικός νεαρός δεν είχε όπλο στα χέρια του αλλά κρατούσε ένα παιδικό παιχνίδι.

ΗΠΑπυροβολισμός μαύρουαστυνομία ΗΠΑHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα