Δολοφονία Άλκη: Άλλες 2 συλλήψεις (Videos)

Σε ακόμη δύο συλλήψεις για τη στυγερή δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για δύο νεαρούς, ηλικίας 20 και 21 ετών αντίστοιχα.

«Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης, που εκδόθηκε νωρίτερα από την Υπηρεσία μας, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο ακόμη Εντάλματα σύλληψης. Συνελήφθησαν δηλαδή δύο ακόμη άτομα, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία

19χρονου, που έλαβε χώρα στην περιοχή Χαριλάου, την 01-02-2022. Οι έρευνες συνεχίζονται. Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση», αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Είχαν προηγηθεί οι συλλήψεις 4 οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ και η έκδοση συνολικά 10 ενταλμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, οι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες (ηλικίας από 20 έως 23 ετών) είναι παλιοί γνώριμοι των Αρχών για ναρκωτικά και κατοχή όπλων.

Μαζί με τον 23χρονο, που συνελήφθη πρώτος, οι συλλήψεις για την υπόθεση της δολοφονίας που σόκαρε το πανελλήνιο ανέρχονται σε συνολικά 7.

Βρέθηκε κρυμμένο σε πάρκινγκ και το δεύτερο αμάξι

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο οδηγός του δεύτερου, μαύρου αυτοκινήτου, που φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο να φεύγει από το σημείο της δολοφονίας, παράνομα, από μονόδρομο.

Το δεύτερο αυτό όχημα εντοπίστηκε κρυμμένο σε πάρκινγκ στην ανατολική Θεσσαλονίκη και μεταφέρθηκε για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Θεωρείται στοιχείο «κλειδί» για τις έρευνες.

Για την υπόθεση καταζητούνται ακόμη τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και ο 20χρονος που έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

Θεοδωρικάκος: Η έρευνα για τη δολοφονία να φτάσει μέχρι τέλος

Μετά της ραγδαίες εξελίξεις, ο υπουργός προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, δήλωσε: «Είχαμε πει από την πρώτη στιγμή ότι είναι ζήτημα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία, για τη δικαιοσύνη, για την πολιτεία συνολικά, η έρευνα για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη να φτάσει μέχρι το τέλος».

»Να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Αυτό ήταν και είναι το καθήκον του κράτους δικαίου και αυτό γίνεται πραγματικότητα τώρα. Άμεση απόδοση δικαιοσύνης και πρωτοβουλίες για να μπει τέλος σε αυτή την παράλογη βία και τον χουλιγκανισμό», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στην Παλλήνη: Kρατά ομήρους συγγενείς του

Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Το σημείο όπου βρέθηκαν νεκροί οι ορειβάτες (Photo | Video)

Κορωνοϊός: 95 νέοι θάνατοι και 10.985 νέες μολύνσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα