Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την υγεία του – Πότε παίρνει εξιτήριο (Video)

Στο Τζάνειο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Σταρόβας έπειτα από εγκεφαλικό που υπέστη την Τετάρτη 15 Μαΐου.

Λίγες μέρες μετά και έπειτα από επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής που υπέστη, ο καλλιτέχνης μεταφέρθηκε στην καρδιολογική κλινική από τη νευρολογική, με τους γιατρούς να αντιμετωπίζουν το περιστατικό με φαρμακευτική αγωγή.

Μιλώντας για τη σημερινή κατάσταση της υγείας του, η Ματίνα Παγώνη έκανε λόγο για σημαντική βελτίωση, ενημερώνοντας ότι ο Δημήτρης Σταρόβας πολύ

σύντομα πρόκειται να πάρει εξιτήριο.

«Μέχρι μεθαύριο θα έχει βγει, θα πρέπει να ολοκληρώσει τον εργαστηριακό έλεγχο. Πρέπει να βρούμε τη θεραπεία που ταιριάζει στον οργανισμό του, σταθεροποιείται η κατάστασή του, θα επιστρέψει σπίτι του» είπε, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, μιλώντας στο Πρωινό.

Σημειώνεται ότι ο καλλιτέχνης είχε από την πρώτη στιγμή επικοινωνία με το περιβάλλον, ωστόσο, αρχικά δεν μπορούσε να μιλήσει. Έκτοτε, κάνει λογοθεραπεία με την ομιλία του να έχει αποκατασταθεί στο μεγαλύτερο ποσοστό. Είναι σε θέση να περπατά, ενώ θα συνεχίσει τις λογοθεραπείες στο σπίτι του.

Διαβάστε επίσης:

Πάρνηθα: «Τον έσωσα με σακούλες σκουπιδιών, το έγκλημα ήταν προμελετημένο» – Τι περιγράφει μάρτυρας για την επίθεση στους εθελοντές (Video)

Μιχαηλίδου: «Όλοι οι συμπολίτες μας με οφειλές έως 30.000 ευρώ μπορούν πλέον να λάβουν σύνταξη»

Οχιά δάγκωσε άνδρα σε χωριό κοντά στην Πάτρα – Yπέστη αιμορραγικό σοκ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημήτρης Σταρόβας, – Πότε, Video,dimitris starovas, – pote, Video